Beoordeling 9.3 gebaseerd op 550 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG VRIEZER TAFELMODEL 60CM ATB81121AW Uitbreiden

AEG VRIEZER TAFELMODEL 60CM ATB81121AW

AEG

ATB81121AW

Nieuw

Met een geluidsniveau van 39 decibel heb je van de AEG ATB81121AW geen last van lawaai. De stille, energiezuinige vrieskast heeft met een inhoud van 90 liter plek om boodschappen in te doen voor een huishouden tot 2 personen. Na een drukke week haal jij een pizza quattro stagioni uit één van de 3 transparante vrieslades en schuif je deze zo in de oven. De snelvriesfunctie zorgt ervoor dat je vriezer op temperatuur blijft en alles goed bevroren blijft. Indien er een stroomstoring is, gaat er meteen een lampje knipperen en hoor je een alarm. De vriezer registreert tegelijkertijd de hoogst bereikte temperatuur.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 349,00

incl. BTW

ATB81121AW

Bewaar uw voeding nog energiezuiniger - met deze staande diepvriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

DE VEILIGSTE BEWAAROMSTANDIGHEDEN VOOR UW DIEPVRIESPRODUCTEN

De elektronische temperatuurregeling in deze diepvrieskast houdt de temperatuur stabiel en accuraat en voorkomt temperatuurschommelingen voor de hoogste veiligheidsnormen.

PERFECT VERS VOEDSEL – RECHTSTREEKS UIT UW VRIEZER

Wanneer u verse levensmiddelen in de vriezer doet, is het belangrijk dat de benodigde invriestemperatuur snel wordt bereikt. Met de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Zodra alles is ingevroren, slaat het apparaat de standaardinstelling op.

PERFECTE CONTROLE OVER DE OPSLAGCONDITIES VAN UW VOEDSEL

Voor een precieze bediening van uw diepvrieskast waarschuwen de zichtbare en hoorbare alarmen u als de temperatuur te sterk stijgt. De diepvrieskast legt ook de hoogst bereikte temperatuur vast.

Energieklasse A++
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud Vriezen 90 ltr
Vriesvakken 3
Anti Ijsvorming Smart Frost
Hoogte apparaat 85
Breedte apparaat 60
Diepte apparaat 62.5
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.