Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MIELE WASMACHINE WEI875WPS 1600TOEREN TWINDOS/QPW Vergroten

MIELE WASMACHINE WEI875WPS 1600TOEREN TWINDOS/QPW

Miele

Nieuw

De Miele WEI 875 WPS W1 ChromeEdition vrijstaande wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Miele ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze Miele wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 126 - 150 kWh zijn de energiekosten tussen de € 27,50 en € 33,- per jaar. Het geluidsniveau bestaat uit het geluidsniveau wassen en het geluidsniveau centrifugeren, maar maakt het meeste geluid tijdens het centrifugeren van wasgoed. Het geluidsniveau centrifugeren is met 73 decibel of minder zeer stil. Een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de wasautomaat in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasmachine een goede keuze!

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.839,00

incl. BTW

W1 wasmachine voorlader met TwinDos, PowerWash en WiFiConn@ct voor de slimme wasbehandeling. 

  • Het beste systeem voor vloeibare reinigingsmiddelen − TwinDos

  • Sneller proper is niet mogelijk – QuickPowerWash 

  • De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's − CapDosing

  • Display met comfortabele druktoetsbediening - ComfortSensor

  • Slimme wasbehandeling met WiFiConn@ct

  • CapDosing* De perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's u doseert speciaal wasmiddel, wasverzachter enz. eenvoudig met capsules voor één wasbeurt.

  • TwinDos* Vloeibaar wasmiddel met één druk op de knop Zo schoon als nooit tevoren: automatisch doseren met revolutionair 2-fasensysteem.

  • PowerWash Revolutionair zuinig bij elke belading Optimale wasprestatie en snelheid in combinatie met optimale energie-efficiëntie, voor grote en kleine wasbeurten.

  • SoftCare-trommel Perfecte wasbescherming Streelzacht: Dankzij de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel glijdt het wasgoed over een dun laagje water.

Bediening via App Ja
Type Voorlader
Toerental 1600 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++ - 10%
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Ja
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.