Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG WASMACHINE L6FBKIEL Uitbreiden

AEG WASMACHINE L6FBKIEL

AEG

L6FBKIEL

Nieuw

- Eenvoudige bediening

- Zeer energiezuinig

- Koolborstelloze motor

- WoolMark Handwas-veilig

 

ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.

Meer details

1 Item

€ 579,00

incl. BTW

  • Maximaal vulgewicht: 8 kg: Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van uw wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als u veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.

  • Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm

  • Zeer lage verbruikswaarden: 0.81 kWh per 52 liter voor 60°C katoenprogramma met 8 kg wasgoed: Met de Silent Laundry wasautomaten staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de zuinige kant. De indeling in energie efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

  • Wasprogramma's: Aan/Uit, Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Easy Iron, Fijne was, Wool/Silk, Machine Clean, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Sanitize, Jeans, Sport, Cotton 20, 20Min 3Kg

  • Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.

  • Startuitstel: Met STARTUITSTEL kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.

  • Optie vlekken behandelen: Vooral in combinatie met de 4-faseninspoeling levert de optie VLEKKEN behandelen van de AEG wasautomaten het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw wasgoed.

  • Inverter motor: uiterst stil en duurzaam: De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

  • Beveiligd tegen overlopen

  • Sensorgeregelde waterdosering: Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

Bediening via App Nee
Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Nee
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Ja
Stoomfunctie Nee
Vulgewicht Wassen 8 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.