Beoordeling 9.2 gebaseerd op 156 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG WASMACHINE L6FB86GW 1600TOEREN Uitbreiden

AEG WASMACHINE L6FB86GW 1600TOEREN

AEG

L6FB86GW

Nieuw

  • Wascapaciteit: 8 kg

  • Energie-efficiëntieklasse: A+++-20%

  • Centrifugesnelheid (max): 1600 RPM

  • Geluidsniveau (wassen): 50 dB

  • Resterende tijd indicatie: Ja

Meer details

€ 649,00

incl. BTW

De beschermer van uw favoriete kleding
Uw kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of u nu één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

Verzorgt kleding, bespaart water en energie
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en uw basics blijven mooi. 

Geniet van het gevoel van zachtere kleding
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt uw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit. 

ProSense®-technologie
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en uw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

Bediening via AppNee
TypeVoorlader
Toerental1600 Toeren
Energie EfficiëntieklasseA+++ -20%
Uitgestelde startJa
Resttijd indicatieJa
Speciale programma'sJa
Automatische zeepdoseringNee
VlekkenfunctieNee
StoomfunctieNee
Vulgewicht Wassen8 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.