Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG WASMACHINE F4J7TY1W STEAM, TURBOWASH Uitbreiden

LG WASMACHINE F4J7TY1W STEAM, TURBOWASH

LG

F4J7TY1W

Nieuw

Deze superzuinige wasmachine bespaart u veel energiekosten dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor. Hiermee krijgt deze LG een energielabel van A+++-30%. Deze koolborstelloze motor, is daarnaast erg geruisloos en duurzaam. Daarom ontvangt u naast de 2 jaar standaard fabrieksgarantie, 10 jaar garantie op de motor.

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Meer details

 

Complete wasmachine met energielabel A+++-30%

De LG F4J7TY1W is een zeer complete wasmachine met Direct Drive motor en 6 Motion technologie. Dankzij het zuinige A+++-30% energielabel bespaar je direct op de energierekening.

10 jaar garantie op de Direct Drive motor

De LG F4J7TY1W is voorzien van een koolborstelloze Direct Drive motor. Dit zorgt niet alleen voor energiezuinig wassen, maar geeft ook minder lawaai tijdens het wassen en centrifugeren. LG is zo zelfverzekerd over deze technologie, dat je maar liefst 10 jaar garantie op de Direct Drive motor krijgt. De motor zorgt voor minder lawaai en minder onderhoud en je wast energiezuinig met energielabel A+++-30%. Dit energielabel wil zeggen dat de LG F4J7TY1W 30% zuiniger is dan het toch al zeer zuinige energielabel A+++. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar je zult ook direct besparen op de energierekening.

6 verschillende wasbewegingen met 6 Motion technologie

Een ander voordeel van de Direct Drive motor is dat deze direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor maakt dit model gebruik van 6 verschillende wasbewegingen. Deze 6 Motion technologie zorgt er in combinatie met de 14 verschillende wasprogramma's voor dat ieder type wasgoed op de beste manier gewassen kan worden zonder enige vorm van slijtage. De was komt als nieuw weer uit de trommel.

Download nieuwe wasprogramma's

De LG F4J7TY1W is een echte Smart wasmachine. Eventuele problemen worden direct gediagnosticeerd met Smart Diagnosis, zodat je direct een bericht op je smartphone krijgt. Ook beschikt dit model over NFC. Hiermee kun je nieuwe wasprogramma's downloaden en direct toevoegen aan de LG F4J7TY1W met je smartphone. De mogelijkheden zijn hiermee eindeloos, zodat ieder type wasgoed altijd de beste verzorging krijgt.

Wascapaciteit van 8 kilogram

De zuinige LG F4J7TY1W heeft een grote wascapaciteit van 8 kilogram, waardoor dit model ook geschikt is voor huishoudens met meer dan 2 kinderen. Het kinderslot zorgt ervoor dat je veilig kunt wassen zonder dat je op hoeft te letten. Het gebruik van dit model is erg eenvoudig. Op het display stel je eenvoudig functies als uitgestelde start tot 19 uur vooruit in, zodat je ook op een later moment kunt wassen. Wasprogramma's kies je eenvoudig met de grote draaiknop.

Slimme wasmachine voor ieder huishouden

Zoek jij een ruime wasmachine met een stille en energiezuinige Direct Drive motor? De LG F4J7TY1W is dan een zeer geschikte keuze. Dankzij Smart technologie download je gemakkelijk nieuwe wasprogramma's. Elk type wasgoed krijgt de beste behandeling met de unieke 6 Motion technologie.

Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++ - 30%
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 8 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.