Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MIELE WASMACHINE WER875WPS QPWASH&TWINDOS Vergroten

MIELE WASMACHINE WER875WPS QPWASH&TWINDOS

Miele

Nieuw

De WER875WPS is hét topmodel van Miele.

- QuickPowerWash

- TwinDos

- CapDosing

- SoftcareTrommel

- SingleWash

- WaterProofSysteem

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 2.049,00

incl. BTW

De WER875WPS is de meest complete Miele die u kunt vinden.

Zo is de machine uitgerust met zowel de QuickPowerWash als de TwinDos automatische dosering. Dankzij de trommelverlichting ziet u precies wat u doet.

 

Dat ene vuile kledingstuk wast u gemakkelijk, goed en zuinig schoon met de SingleWash functie op de machine.

 

Dankzei het volledige M-Touch display, swipet u gemakkelijk door de programma's en het menu heen. Zo past u uw programma snel en eenvoudig aan naar uw wens.

 

Voor een kort snel wasje, draait u het Express 20 programma. Wilt u een volledige wasbeurt, dan kunt u tot 5 Kilo in een uur wassen met de QuickPowerWash, welke gebruikt maakt van een tweede pomp die het water recirculeert.

 

U centrifugeert tot 1600 toeren, waardoor uw droger minder hard hoeft te werken. Met WifiConn@ct bestuurt u de machine vanaf uw telefoon, met op de Miele App verschillende handige functies.

 

Heeft u geknoeid? Vertel de machine waarmee u geknoeid heeft. Zo behandelt de machine elke vlek anders.

 

Met A+++ -40% is de WER875WPS wél 40% zuiniger dan waar A+++ begint.

 

De WER875WPS is uitgerust met een waterproofsysteem. Dit systeem voorkomt lekkage. Zo heeft de machine een dichte bodemplaat. Mocht er op deze bodemplaat water terecht komen, sluit de machine de kraan af, en start hij meteen met het wegpompen van het water. zo heeft u geen lekbak meer nodig. De aquastop bij de kraan houdt de kraan dicht wanneer de machine geen water hoeft. De toevoerslang is dubbelwandig. mocht de binneste wand lek raken, dan loopt het water door de buitenste wand door naar de bodemplaat, waar de machine vervolgens weer meet dat er sprake is van lekkage.

 

Tevens ook niet onbelangrijk, is dat de machine met zijn schuine front, witte displayverlichting, wit verlichte knop en chrome deur, er ook nog eens ontzettend elegant uit ziet.

Bediening via App Ja
Type Voorlader
Toerental 1600 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++ -40%
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Ja
Vlekkenfunctie Ja
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.