Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG wasmachine FH4G1JCS2 Uitbreiden

LG wasmachine FH4G1JCS2

LG

FH4G1JCS2

Nieuw

Met de LG TwinWash FH4G1JCS2 is je was binnen een mum van tijd klaar. De TurboWash-functie zorgt ervoor dat je was in 49 minuten schoon is. Wanneer je de was alleen maar even wil opfrissen, gebruik je het stoomprogramma. Bovendien verwijdert dit programma 99% van de allergenen, stof en huisstofmijt. Heb je geen zin om steeds naar boven te lopen om te kijken hoe lang het programma nog draait of ben je vergeten de was aan te zetten? Met de SmartThinQ app bedien je de wasmachine vanaf je telefoon. Ook voeg je hier eenvoudig nieuwe wasprogramma's toe. Met energieklasse A+++-40% is de wasmachine 40% zuiniger dan energieklasse A+++.

Voor het volledige TwinWash systeem heb je naast dit model ook de LG FH8G1MINI TwinWash mini nodig.

Meer details

€ 999,00

incl. BTW

De wasmachine die doet waar je naar verlangt. De ingebouwde stoomgenerator zorgt ervoor dat jouw wasgoed altijd perfect uit de trommel komt. Met SteamFresh fris je jouw kleding eenvoudig op en worden kreukels vermindert in maar 20 minuten. TurboWash wast jouw wasgoed in een mum van tijd. De Jet waterstraal en de wasbeweging zorgen ervoor dat de was in 49 minuten perfect schoon is. Jouw favoriete kledingstuk blijft altijd mooi en schoon door de optimale wasgoedbehandeling met zes verschillende bewegingen. Met de SmartThinq™-techniek kun je gemakkelijk vanuit het werk of vanaf de bank de wasmachine altijd en overal bedienen en het wasprogramma volgen. Met een energieklasse van A+++ -40% was je superzuinig, maar met kwaliteit.

Bediening via App Ja
Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++ - 40%
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 10 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.