Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ZANUSSI WASMACHINE VENEZIA 1400 TOEREN Vergroten

ZANUSSI WASMACHINE VENEZIA 1400 TOEREN

ZANUSSI

Nieuw

De AutoAdjust sensoren in de wasmachine stellen vast hoeveel was er in de trommel zit en passen het watergebruik en de energie-instellingen daarop aan. Dus compromisloze resultaten, ongeacht de grootte of het gewicht van de lading. Er wordt niet te veel energie of water verbruikt bij kleinere wasbeurten, dankzij de AutoAdjust functie. Slimme sensoren in de trommel passen de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je slechts een paar items wil wassen. Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu.

Met de snelle programma’s krijg je meer gedaan op drukke dagen. De Easy cyclus van 60 minuten is een geweldige allrounder en het snelle programma van 30 minuten is handig voor kleinere ladingen. Voor een extra snelle behandeling kan je kiezen voor de opfriscyclus van 14 minuten. Je hebt altijd de controle met de FlexiTime-knop, waarmee je de cycli kan versnellen zodat ze beter passen in je planning. Tik eenmaal om te activeren en nog een keer om de duur wat in te korten. Je kan dit nog drie keer doen; iedere keer gaat er wat tijd af van de duur van de cyclus.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 629,00

incl. BTW

De VENEZIA  wasmachine van Zanussi heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A.

Bediening via App Nee
Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Nee
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Nee
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.