Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG WASMACHINE F4WV509S1H 1400 TOEREN Vergroten

LG WASMACHINE F4WV509S1H 1400 TOEREN

LG

Nieuw

De F4WV509S1H wasmachine van LG heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A.

Meer details

3 beschikbaar

€ 679,00

incl. BTW

Bespaar tijd en energie met de LG F4WV509S1H wasmachine. Met een laadvermogen van 9 kg was jij al jouw wasgoed eenvoudig schoon. De AI DD motor stemt het programma af op jouw wasgoed. Deze slimme technologie scant jouw wasgoed en bepaald aan de hand van het gewicht en de soort stof de optimale was bewegingen. Zo krijgt jouw wasgoed altijd de meest geschikte behandeling. Geen tijd voor een lang wasprogramma? LG TurboWash draait een volledig programma in slechts 59 minuten, met hétzelfde was resultaat. De LG ThinQ-technologie maakt deze wasmachine nog slimmer. Zo kan je hem op afstand bedienen, extra wasprogramma’s downloaden en kan je de wasmachine koppelen aan je smart home systemen. Daarnaast is deze wasmachine beoordeeld met een tripe A score op energie-efficiëntie, centrifugeerprestaties en geluidsniveau.

Bediening via App Ja
Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Nee
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.