Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG WASMACHINE F4WV309S4E Vergroten

LG WASMACHINE F4WV309S4E

Nieuw

Deze nieuwe LG F4WV309S4E wasmachine kan worden beladen met maximaal 9KG wasgoed. De centrifuge snelheid van deze LG wasmachine is 1400 toeren/min. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG F4WV309S4E wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke was bewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling. Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine. De LG Steam™ technologie verwijdert 99,9% van de meest voorkomende allergenen zoals huisstofmijt die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Steam™ wordt automatisch toepast tijdens het Anti-allergie en babykleding programma en is niet apart toe te voegen aan de andere programma's.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 599,00

incl. BTW

De LG F4WV309S4E wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse B voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze LG ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze LG wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is met 73 dB stil.

AI DD: intelligente zorg met betere bescherming

Dankzij de AI DD wordt jouw wasgoed, op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent en past het de optimate wasbewegingen toe voor het beste resultaat. De AI DD detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof.

Steam+: minder kreukels, meer hygiëne

Met Steam+ ben je voorzien van minder kreukels en meer hygiëne, je verwijdert namelijk 99,9% van de meest voorkomende allergenen, zoals huisstofmijt die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Als je het Anti-allergie of Babykleding programma selecteert, dan wordt Steam+ automatisch toegepast, maar het is ook mogelijk om de Steam+ technologie aan sommige andere programma's toe te voegen.

6 Motion: voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken voor extra verzorging, namelijk: boenen, tuimelen, draaien, filtreren, schommelen en rollen. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma kun je kiezen voor een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging. hierdoor krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

ThinQ: slimme apparaten

Deze LG wasmachine is voorzien ThinQ en is nu nog slimmer geworden. Hierdoor kun je de wasmachine op afstand bedienen, extra wasprogramma's downloaden en eenvoudig koppelen aan je smart home systeem.

Bediening via App Ja
Type Voorlader
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse B
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.