Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG WAS- DROOGCOMBINATIE L6WBN86JW 8/4
AEG WAS- DROOGCOMBINATIE L6WBN86JW 8/4

AEG WAS- DROOGCOMBINATIE L6WBN86JW 8/4

AEG
L6WBN86JW
Niet op voorraad
€ 799,00
Incl. BTW

Deze AEG L6WBN86JW ProSense condensatie was-droogcombinatie met ProSense-technologie past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed, waardoor er tijd, energie en water wordt bespaard. Of de lading nu klein of groot is. Ook snel wassen is een optie. Er zitten twee snelle programma’s op de was-droogcombinatie om, zelfs als je het druk hebt, te wassen. Kies de cyclus van 20 minuten voor ladingen tot 3 kg.

ProSense voor water- en energiebesparing

ProSense past de instellingen van de machine automatisch aan de lading in de trommel aan, waardoor jouw favoriete kleding op de beste manier wordt verzorgt. De programma’s op maat kunnen tot 30% energie besparen bij het wassen en drogen van kleinere ladingen.

Wassen, drogen, dragen. In één keer

De AEG AEG L6WBN86JW ProSense condensatie was-droogcombinatie biedt een all-in-one oplossing voor de was, zelfs voor wol- en fijne was. Het alles-in-een wasprogramma, met de automatische overschakeling van wassen naar drogen, kan worden toegepast op vijf verschillende programma’s.

Verminder kreukels met stoom

Verminder kreukels en fris jouw favoriete kleding op met de kracht van natuurlijke stoom. Het programma van 25 minuten helpt de vezels van je favoriete kledingstukken te verzachten, en zorgt ook voor minder strijken.

Prestaties om op te vertrouwen

De invertermotor garandeert betrouwbare, efficiënte werking. Het magnetische ontwerp zorgt, in vergelijking met andere modellen met borsteltechnologie, door een stille, contactloze rotatie van de trommel voor het verminderen van energieverbruik en geluid.

Uitvoering


Met de AEG L6WBN86JW wasdroogcombinatie kan je tot 8 kg wassen en tot 4 kg drogen. De ProSense past de instellingen aan op het gewicht van je wasgoed, waardoor je optimaal gebruik maakt van water en energie. Kies een van de stoomprogramma's om natuurlijk te stomen en kreukels te verminderen of kies een snel 20 minuten programma tot 3 kg. De wasdroogcombinatie werkt efficiënter dankzij de inverter motor, waar 10 jaar garantie op zit.

Starttijduitstel, uitstellen van het programma

Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.

ProSense, water en energiebesparend

Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.

ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen

Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.

Stoomprogramma voor minder kreukels

Deze was-droogcombinatie van AEG beschikt over een stoomprogramma. Dit programma duurt 25 minuten en helpt vezels in de kleding te verzachten. Daarnaast zorgt stoom er ook voor dat er minder kreukels zich vormen in de kleding, waardoor je ook minder hoeft te strijken.

Kenmerken van de AEG L6WBN86JW

ProSense - Inverter motor - 10 jaar garantie op de motor - Display - Startuitstel - Stoomprogramma - AquaControl met overloopbeveiliging - NonStop-cyclus van 20 minuten - Kinderbeveiliging - Anti-schuim spoelsysteem

Programma's en functies op de AEG wasdroogcombinatie

Programma's: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, 20min 3Kg, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Wol drogen, Delicate Dry, Synthetic Drying, Cotton Drying, NonStop 1h/1kg, Stoom opfrissen

Wolprogramma

Stoomprogramma's

Anti-schuim spoelsysteem

Aan/uit, Temp selectie, Start/Pauze, tijdsgestuurd drogen, Startuistel

Bediening via App
nee
Energieklasse
E
Toerental
1600 toeren
Uitgestelde start
ja
Resttijd indicatie
ja
Speciale programma's
ja
Automatische zeepdosering
Nee
Vlekkenfunctie
nee
Stoomfunctie
nee
Vulgewicht wassen
8/4 kg
Type wasmachine
Voorlader
Nieuw

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.