Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG WAS- DROOGMACHINE F4DV909H2E Vergroten

LG WAS- DROOGMACHINE F4DV909H2E

LG

Nieuw

AI DD™ Intelligente zorg met 18% betere bescherming Op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent de AI DD™ jouw wasgoed en past het de optimate wasbewegingen toe voor het beste resultaat. Alles in één Wasmachine en wasdroger in één De All-in-One wasmachine en wasdroger van LG is opnieuw een van onze toonaangevende technologieën voor huishoudelijke apparaten. Bespaar ruimte in je huis en maak meer ruimte voor je gezin. TurboWash™ 360˚ Perfect schoon in 39 minuten Met Turbowash360 is je was in slecht 39 minuten helemaal schoon. Bovendien wordt je kleding ook met de beste zorg gewassen. De 4 3D sproeikoppen bereiken al je wasgoed. Meer energie-efficiëntie en betere zorg Kortere wastijd en minder slijtage met minder energieverbruik. Steam⁺™ Minder kreuken, meer hygiëne De LG Steam⁺™-technologie verwijdert 99,9% van de allergenen zoals stofmijten die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken met 30% minder kreuken. Verwijdert 99,9% van de belangrijkste allergenen De belangrijkste allergenen worden tot 99,9% verminderd door stoom. Meer capaciteit Grotere capaciteit in dezelfde afmetingen Kies voor een grotere trommelinhoud in je ruimte! Duurzaamheid Meer duurzaamheid en hygiëne Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters. Compatibiliteit Beschikbaar met TWINWash™ Mini Combineer met een TWINWash™ Mini en draai twee soorten was tegelijk! Zo bespaar je tijd en geld in het drukke leven. SmartThinQ™ Slimme apparaten Dankzij de SmartThinQ™-technologie is jou wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.099,00

incl. BTW

Vulgewicht (kg) 9

Maximale toerental (centrifuge (toeren per minuut) 1400

Typenummer F4DV909H2E

Energieklasse A

Geluidsniveau wassen (dB) 53

Trommelinhoud (liter) 68

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71

Hoogte (mm) 850 Breedte (mm) 600 Diepte (mm) 565

Kleur Wit

Algemene wasprogramma"s FIjne was, Gemengde was, Handwas, Katoen, Kort programma, Opfrissen, Synthetisch, Wol Programma aantal (stuks) 14 Trommelreiniging Ja

Koolborstelloze motor Ja

Starttijduitstel Ja Resttijdindicatie Ja

Wasresultaatklasse A

Droogresultaatklasse A

Stoomfunctie Ja

WiFi Ja

Geschikt voor Smarthome Huishoudelijke apparaten

Restvochtpercentage (procent) 44

Bedienapp Ja

Soort waterbeveiliging Aquastop

Opties centrifugesnelheid Variabel

Beladingherkenning Ja

Warmwateraansluiting Nee

Automatische wasmiddeldosering Nee

Merkspecifieke functie wassen LG TurboWash

Trommelmateriaal RVS

Bediening via App Ja
Type Was-droogcombi
Toerental 1400 Toeren
Energie Efficiëntieklasse A+++
Uitgestelde start Ja
Resttijd indicatie Ja
Speciale programma's Ja
Automatische zeepdosering Nee
Vlekkenfunctie Nee
Stoomfunctie Ja
Vulgewicht Wassen 9 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.