Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 658, netwerkspeler, DA-omzetter en voorversterker Vergroten

NAD C 658, netwerkspeler, DA-omzetter en voorversterker

NAD NAD

Nieuw

NAD C 658, netwerkspeler, DA-omzetter en voorversterker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 2.199,00

incl. BTW

NAD C 658, netwerkspeler, DA-omzetter en voorversterker

Een nieuwe definitie van de hifi-weergave

De manier waarop muziek wordt verkocht en beluisterd evolueert van fysieke media naar streaming en digitale bronnen vervangen analoge bronnen. De NAD heeft deze feiten verwerkt in nieuw type apparaat dat een netwerkspeler, een topklasse DA-omzetter en eigenschappen van een traditionele voorversterker combineert in één apparaat, de NAD C 658.

En dankzij NAD’s exclusieve “Modular Design Construction”, blijft uw NAD C 658 altijd klaar voor ontwikkelingen die nu nog geen gemeengoed zijn, maar dat in de toekomst kunnen worden. Eenvoudig een module vervangen of toevoegen en de NAD C 658 is voorzien van de laatste technieken.

Hoewel de NAD C 658 uw netwerkspeler, DA-omzetter en voorversterker vervangt, voegt de NAD C 658 ook nieuwe functies toe waarvan u zich niet bewust van bent, zoals een Bluetooth aptX HD-zender voor gebruik met uw draadloze hoofdtelefoon. De flexibele uitgangen maken een echt gebalanceerde verbinding met actieve luidsprekers of uw eindversterker mogelijk. Maar ook “normale” cinch aansluitingen voor een eindversterker of subwoofer zijn aanwezig. U kunt de cinch uitgangen zelfs zo instellen dat de NAD C 658 de filtering van de subwoofer regelt zodat u niet achter de subwoofer de instellingen hoeft te doen. Tot slot, voor de liefhebber van analoge muziek heeft de NAD een geavanceerde MM phono-ingang en lijningangen voor uw klassieke, analoge, componenten.

BluOS™ Geschikt

Aan boord is ook BluOS, het geavanceerdste Hi-Res streaming systeem dat beschikbaar is. BluOS biedt ondersteuning voor de belangrijkste streamingdiensten en indexering van meer dan 250.000 nummers van lokale netwerkbronnen.

Traditionele NAD-prestaties en waarde

De NAD C 658 maakt deel uit van de Classic Serie componenten die een benijdenswaardige reputatie heeft om muziekliefhebbers meer plezier te geven voor minder geld. Het uiterlijk van het apparaat, strak en netjes al altijd, weerspiegelt deze reputatie. Als u op zoek bent naar topklasse prestaties en functies in een stevige no-nonsense verpakking, dan is de NAD C658 een uitstekende keuze.

Hoge resolutie in elk detail

De meeste NAD-componenten zijn al sinds de oprichting Hi-Res, studiokwaliteit met een grote bandbreedte, lage vervorming en ruis. Er was alleen nooit studiokwaliteit bronmateriaal om af te spelen. Met Hi-res digitale opnames en streaming, gecombineerd met een geavanceerde technologie zoals MQA, openen platenmaatschappijen hun kluizen en brengen studiokwaliteit opnames uit. MQA-decodering is beschikbaar via BluOS streaming muziek. De NAD C 658 is pure Hi-Res, van ingang tot uitgang en is uitgerust met de ESS Sabre 32bit DAC. Dit is een van de best presterende DA-omzetter momenteel verkrijgbaar met een 118 dB dynamisch bereik en lage jitter specificaties.

Alle voorversterkerfuncties worden uitgevoerd in het digitale domein, inclusief dezelfde breedband digitale volumeregeling als die wordt gebruikt in de Masters Series componenten. Deze volumeregeling biedt een kort analoog signaalpad dat identiek is voor alle standen van de volumeregelaar. Meerdere geavanceerde voedingen leveren een schone en ruisvrije spanning aan de circuits om ruis en vervorming op de grens van het meetbare te houden.

Laat de luidsprekers verdwijnen (en dat is geen magie)

De NAD C 658 is uitgerust met Dirac Live ruimtecorrectie*, het geavanceerdste en effectieve ruimtecorrectiesysteem beschikbaar. Dirac corrigeert de impulsrespons van uw luidsprekers, samenwerking met de frequentierespons in uw kamer. Wanneer kamerresonanties onder controle zijn en de impulsweergave gecorrigeerd is, hebt u een magisch resultaat. U hebt uw luidsprekers nog nooit zo onzichtbaar en goed horen klinken!

*De C 658 is inclusief een licentie voor Dirac Live met de optie voor gevorderde gebruikers om op te waarderen naar een Dirac Live Full Frequency versie.

Master Quality Authenticated

Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire technologie die in elk BluOS systeem is ingebouwd en waarmee u MQA-muziek gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt.

Het MQA-logo is zichtbaar in de BluOS app wanneer u een MQA-stream of bestand afspeelt en laat u daarmee weten dat u precies hoort wat de artiest in de studio heeft opgenomen en goedgekeurd.

Bluetooth Ja, tweeweg
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 405 mm
Hoogte 100 mm
Gewicht in KG 10,1 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang Ja
Coaxiale Ingang Ja
USB Ja
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Google Cast Nee
Apple Airplay Ja
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Dirac Ja
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Ja
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.