Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RC-1590MKII zilver, voorversterker Vergroten

Rotel RC-1590MKII zilver, voorversterker

Rotel Rotel

Nieuw

Rotel RC-1590MKII, voorversterker met gebalanceerde in- en uitgangen en Bluetooth.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 2.099,00

incl. BTW

Rotel's RC-1590MKII referentie voorversterker geeft audio weer met een natuurlijke expressie, een open klankbeeld en dynamische helderheid. Analoge, digitale, Bluetooth en uw draaitafel worden optimaal ondersteund door een speciaal akoestisch tuningsproces dat u uitnodigt om uw favoriete muziek af te spelen zodat de RC-1590MKII u helemaal onderdompelt.

Het hart van de RC-1590MKII begint bij de voeding met dubbele ringkern transformatoren van eigen makelij. De transformatoren zijn fysiek en elektrisch geïsoleerd. Ze leveren specifieke analoge- en digitale voedingsspanningen aan alle kritieke circuits via slit-foil condensatoren met lage weerstand. Ongewenste vervorming en een buitengewoon lage ruisvloer zijn het resultaat.

Digitale broningangen worden verwerkt met een Texas Instruments 32-bit/384kHz Digital to Audio Converter (DAC) van audiofiele kwaliteit, met op maat gemaakte, eigen akoestisch getunede externe uitgangsfiltercircuits die zelfs de fijnste details met uitzonderlijke helderheid en exacte positionering weergeven.

Analoge signaalpaden zijn voorzien van DIRECT-PATH-bypassmodi die overbodige circuits elimineren en zo de integriteit van het signaal behouden en ongewenste ruis en vervorming verder minimaliseren. U komt nog dichter bij de muziek en kan er helemaal in opgaan.

De Rotel RC-1590MKII ondersteunt een volledige reeks ingangen voor aansluiting op uw favoriete bronnen, waaronder een MM phono-ingang voor vinylliefhebbers, analoge, digitale, XLR gebalanceerde, hoogwaardige aptXTM en AAC draadloze Bluetooth, en USB (32-bit/384kHz) met ondersteuning voor MQA-weergave en gecertificeerd Roon Tested.

Dubbele RCA- en XLR-uitgangen bieden flexibiliteit wanneer u twee eindversterkers wilt gebruiken. Een subwooferuitgang is eveneens aanwezig.

Ethernet en RS232 zorgen voor een eenvoudige integratie met controlesystemen en software-updates.

De RC-1590MKII zet trots Rotel's 60-jarige erfenis voort met onze voortdurende beloften van prestaties, waarde en niet aflatende toewijding aan kwaliteit. Authentiek, meeslepend en ruimtelijk – de Rotel RC-1590MKII vertegenwoordigt met trots dit iconische merk.

Bekijk hier de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.