Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RC-1572MKII zilver, voorversterker Vergroten

Rotel RC-1572MKII zilver, voorversterker

Rotel Rotel

Nieuw

Rotel RC-1572MKII, voorversterker met gebalanceerde in- en uitgangen en Bluetooth.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 1.399,00

incl. BTW

Betaalbare high-end begint met Rotel's RC-1572MKII voorversterker die uw favoriete analoge en digitale bronnen verwerkt met een verbluffende helderheid en een natuurlijke, indrukwekkende geluidsbeleving.

De Rotel RC-1572MKII is een onmisbaar onderdeel van een high-end geluidsinstallatie. De precisietechniek van de RC-1572MKII begint met Rotel's uiterst ruisarme voeding met een grote, in eigen huis ontworpen ringkerntransformator. Het transformatorontwerp vermindert de straling en voedt een reeks lage impedantie slitfoil-condensatoren die een betrouwbare en stabiele energie leveren aan alle gevoelige circuits.

Een hoogwaardige 32-bit digitaal-analoogomzetter (DAC) van Texas Instruments verwerkt de digitale bronnen, ondersteund door speciaal afgestemde, in eigen beheer ontwikkelde externe uitgangsfilters, zodat de muziek moeiteloos wordt weergegeven met buitengewoon dynamische details en een muzikale zeggingskracht.

Analoge, digitale, XLR, aptXTM en AAC draadloze Bluetooth en MM platenspeler ingang zorgen voor aansluiting van uw favoriete muziekbronnen. Digitale mediabestanden worden ondersteund via een 32-bit/384kHz USB-aansluiting die MQA ondersteunt en is volledig Roon Tested gecertificeerd voor een naadloze toegang tot de bijna onbeperkte catalogus van onlinemuziek.

De Rotel RC-1572MKII is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en display op het voorpaneel. Signaaldetectie, vaste volume-instellingen en toonregeling optimaliseren de toepassingsinstellingen van uw Rotel voorversterker.

RCA-, XLR- en subwoofer-uitgangen zijn aanwezig voor flexibiliteit bij de installatie. Ethernet en RS232 zorgen voor een eenvoudige integratie met controlesystemen en software-updates.

Bekijk hier de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Bluetooth Nee
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 431 mm
Diepte 338 mm
Hoogte 99 mm
Gewicht in KG 8,4 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 3
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Ja
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Waarvan (E)-ARC N
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen 1
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Ja
Trigger in Nee
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang 1
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.