Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Primare PRE35 voorversterker Vergroten

Primare PRE35 voorversterker

Primare Primare

Nieuw

De Primare PRE35 is een modulair opgebouwde voorversterker met gebalanceerde ingangen.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 3.200,00

incl. BTW

Primare PRE35

De Primare PRE35 is een modulair opgebouwde voorversterker met gebalanceerde ingangen.

In het kort

De Primare PRE35 is een modulair opgebouwde voorversterker met twee gebalanceerde ingangen en twee gebalanceerde uitgangen. Om de voordelen van de gebalanceerde in- en uitgangen volledig te benutten is de Primare PRE35 van voor naar achter gebalanceerd opgebouwd. Niet alleen het in- en uitgangscircuit!

De kernwaarden van Primare: duurzame kwaliteit, gebruiksgemak en prestaties hebben geleid tot een modulaire aanpak bij het ontwikkelen van de Primare PRE35. Kortgezegd, de Primare heeft 2 uitbreidingssloten. Er is een slot voor de DA-module en een slot voor de Prisma-module. Afhankelijk van wat u wilt kunt u uw Primare PRE35 aanpassen aan uw behoefte. Dit kan bij aanschaf of later, de modules zijn eenvoudig te plaatsen.

N.B. Voor de Prisma-module is de DA-module noodzakelijk.

Een mooi technisch detail: Primare heeft gekozen voor mechanische relais om de ingangen te selecteren. Een kostbare optie die de geluidskwaliteit ten goede komt.

WiSA

Een van de sterke punten van de Primare PRE35 is de aanwezigheid van WiSA. WiSA is een afkorting van “Wireless Speaker and Audio Association.”

WiSA is een techniek, een platform, waarmee in hoge kwaliteit en zonder kabels muziek naar uw WiSA geschikte luidsprekers kan worden gestuurd. Met hoge kwaliteit bedoelen wij 24 bit bij 96 kHz, een maximale vertraging van 5,2 milliseconde en minder dan 1 microseconde vertraging tussen de luidsprekers onderling.

De installatie is even eenvoudig als verbinding maken met een bluetooth hoofdtelefoon. Versterker aanzetten, luidsprekers zoeken, links en rechts bepalen en uw WiSA systeem werkt.

WiSA kan tot 8 luidsprekers aansturen, van 2.0 tot 7.1 en zelfs 5.1.2 surround is mogelijk. Niet onbelangrijk: WiSA is geen multiroom of meerkamer systeem. WiSA is beperkt tot de kamer waar uw versterker (de zender) en luidsprekers staan. Er kunnen wel meerdere WiSA systemen naast elkaar bestaan, net als u ook meerdere geluidsinstallaties kunt hebben.

Het uiterlijk en gevoel van Scandinavië

Primare heeft de overtuiging dat ieder aspect van hun producten – het uiterlijk en hoe de bediening aanvoelt – bijdraagt aan de ervaring van het hebben van een Primare. Als gevolg hiervan stralen Primare producten de typische kenmerken van Scandinavisch ontwerp uit. Eenvoudige, elegante modellen met toegankelijke en makkelijk te begrijpen functionaliteit.

Een voorbeeld hiervan is de stand-byknop die discreet in het Primare logo is geplaatst op de frontplaat van de R15-, R35- en A35.2-modellen.

Of zoals Primare het zegt: “niet te veel, niet te weinig, alles in balans, in verhouding en in harmonie.”

Ontwerpfilosofie

Alle ontwerpen van Primare zijn het resultaat van hun “Practical Design Approach” waarbij de focus ligt op twee belangrijke ontwerpaspecten:

 • Een nauwkeurig toegepast voedingsontwerp zodat alle segmenten van het ontwerp zo goed mogelijk kunnen presteren.
  Ieder circuit en/of subcircuit vereist een unieke voedingsoplossingen. Een conventionele lineaire voeding, een geavanceerde geschakelde voeding, afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor de best werkende oplossing.
  Secuur ontwikkelde individuele voedingen worden strategisch in het circuit geplaatst om op de juiste plaats, aan het juiste onderdeel, energie te leveren.

 • Slim en vakkundig ontworpen korte signaalpaden. Elk afzonderlijk onderdeel en subcircuit wordt doordacht geplaatst om een perfect samenwerkend geheel te bereiken.
  Eenvoudige en doeltreffende deelontwerpen worden in zelfs de meest complexe producten gebruikt. Uiteindelijk leidt dit tot relatief weinig onderdelen van hoge kwaliteit.
  Deze “deelontwerpen” worden door Primare steeds verder verbeterd en in meerdere apparaten toegepast waarmee ieder Primare apparaat hetzelfde karakter heeft en behoudt.

Om deze ontwerpaspecten te bereiken zijn twee ontwerptechnieken toegepast:

 • Twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaten. Een twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaat zorgt voor de meest directe en efficiënte plaatsing van de componenten. Niet alleen voor de kortste signaalweg, maar ook om eenvoudiger, makkelijker, een perfecte opstelling van de onderdelen te krijgen. Het juiste onderdeel op de juiste plek maakt dat de gevoelige onderdelen elkaar nauwelijks kunnen beïnvloeden. Het voordeel is minder ruis en storingen.

 • SMD-onderdelen. Als het kan, worden SMD-onderdelen gebruikt. In vergelijking met conventionele onderdelen zijn SMD-componenten klein. Wat weer als voordeel heeft dat de signaalweg kort kan zijn. Hierdoor is de kans op storingen minimaal. Een ander, groot, voordeel van SMD (Surface Mounted Device) is dat de er weinig tot geen soldeer nodig is om de onderdelen te bevestigen op de printplaat. SMD-onderdelen maken direct contact met het koper van de printplaat. Soldeer wordt alleen maar gebruikt om de onderdelen op hun plaats te houden en het contact van de onderdelen naar de printplaat luchtdicht af te sluiten. Want, soldeertin is niet de beste geleider en beïnvloedt de geluidskwaliteit negatief. Dat er zilver in soldeertin maakt niets uit.

Kleur Zwart,Titanium
Bluetooth Nee
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 430 mm
Diepte 382 mm
Hoogte 106 mm
Gewicht in KG 11 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 3
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
USB Nee
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Waarvan (E)-ARC -
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen 2
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Subwoofer uitgang Nee
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Nee
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.