Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35
Primare PRE35

Primare PRE35

PRE35ZWART
Niet op voorraad
€ 3.200,00
Incl. BTW
Voorversterker titanium, incl. C25 Remote
Kleur


Primare PRE35

De Primare PRE35 is een modulair opgebouwde voorversterker met gebalanceerde ingangen.

In het kort

De Primare PRE35 is een modulair opgebouwde voorversterker met twee gebalanceerde ingangen en twee gebalanceerde uitgangen. Om de voordelen van de gebalanceerde in- en uitgangen volledig te benutten is de Primare PRE35 van voor naar achter gebalanceerd opgebouwd. Niet alleen het in- en uitgangscircuit!

De kernwaarden van Primare: duurzame kwaliteit, gebruiksgemak en prestaties hebben geleid tot een modulaire aanpak bij het ontwikkelen van de Primare PRE35. Kortgezegd, de Primare heeft 2 uitbreidingssloten. Er is een slot voor de DA-module en een slot voor de Prisma-module. Afhankelijk van wat u wilt kunt u uw Primare PRE35 aanpassen aan uw behoefte. Dit kan bij aanschaf of later, de modules zijn eenvoudig te plaatsen.

N.B. Voor de Prisma-module is de DA-module noodzakelijk.

Een mooi technisch detail: Primare heeft gekozen voor mechanische relais om de ingangen te selecteren. Een kostbare optie die de geluidskwaliteit ten goede komt.

WiSA

Een van de sterke punten van de Primare PRE35 is de aanwezigheid van WiSA. WiSA is een afkorting van “Wireless Speaker and Audio Association.”

WiSA is een techniek, een platform, waarmee in hoge kwaliteit en zonder kabels muziek naar uw WiSA geschikte luidsprekers kan worden gestuurd. Met hoge kwaliteit bedoelen wij 24 bit bij 96 kHz, een maximale vertraging van 5,2 milliseconde en minder dan 1 microseconde vertraging tussen de luidsprekers onderling.

De installatie is even eenvoudig als verbinding maken met een bluetooth hoofdtelefoon. Versterker aanzetten, luidsprekers zoeken, links en rechts bepalen en uw WiSA systeem werkt.

WiSA kan tot 8 luidsprekers aansturen, van 2.0 tot 7.1 en zelfs 5.1.2 surround is mogelijk. Niet onbelangrijk: WiSA is geen multiroom of meerkamer systeem. WiSA is beperkt tot de kamer waar uw versterker (de zender) en luidsprekers staan. Er kunnen wel meerdere WiSA systemen naast elkaar bestaan, net als u ook meerdere geluidsinstallaties kunt hebben.

Het uiterlijk en gevoel van Scandinavië

Primare heeft de overtuiging dat ieder aspect van hun producten – het uiterlijk en hoe de bediening aanvoelt – bijdraagt aan de ervaring van het hebben van een Primare. Als gevolg hiervan stralen Primare producten de typische kenmerken van Scandinavisch ontwerp uit. Eenvoudige, elegante modellen met toegankelijke en makkelijk te begrijpen functionaliteit.

Een voorbeeld hiervan is de stand-byknop die discreet in het Primare logo is geplaatst op de frontplaat van de R15-, R35- en A35.2-modellen.

Of zoals Primare het zegt: “niet te veel, niet te weinig, alles in balans, in verhouding en in harmonie.”

Ontwerpfilosofie

Alle ontwerpen van Primare zijn het resultaat van hun “Practical Design Approach” waarbij de focus ligt op twee belangrijke ontwerpaspecten:

 • Een nauwkeurig toegepast voedingsontwerp zodat alle segmenten van het ontwerp zo goed mogelijk kunnen presteren.
  Ieder circuit en/of subcircuit vereist een unieke voedingsoplossingen. Een conventionele lineaire voeding, een geavanceerde geschakelde voeding, afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor de best werkende oplossing.
  Secuur ontwikkelde individuele voedingen worden strategisch in het circuit geplaatst om op de juiste plaats, aan het juiste onderdeel, energie te leveren.

 • Slim en vakkundig ontworpen korte signaalpaden. Elk afzonderlijk onderdeel en subcircuit wordt doordacht geplaatst om een perfect samenwerkend geheel te bereiken.
  Eenvoudige en doeltreffende deelontwerpen worden in zelfs de meest complexe producten gebruikt. Uiteindelijk leidt dit tot relatief weinig onderdelen van hoge kwaliteit.
  Deze “deelontwerpen” worden door Primare steeds verder verbeterd en in meerdere apparaten toegepast waarmee ieder Primare apparaat hetzelfde karakter heeft en behoudt.

Om deze ontwerpaspecten te bereiken zijn twee ontwerptechnieken toegepast:

 • Twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaten. Een twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaat zorgt voor de meest directe en efficiënte plaatsing van de componenten. Niet alleen voor de kortste signaalweg, maar ook om eenvoudiger, makkelijker, een perfecte opstelling van de onderdelen te krijgen. Het juiste onderdeel op de juiste plek maakt dat de gevoelige onderdelen elkaar nauwelijks kunnen beïnvloeden. Het voordeel is minder ruis en storingen.

 • SMD-onderdelen. Als het kan, worden SMD-onderdelen gebruikt. In vergelijking met conventionele onderdelen zijn SMD-componenten klein. Wat weer als voordeel heeft dat de signaalweg kort kan zijn. Hierdoor is de kans op storingen minimaal. Een ander, groot, voordeel van SMD (Surface Mounted Device) is dat de er weinig tot geen soldeer nodig is om de onderdelen te bevestigen op de printplaat. SMD-onderdelen maken direct contact met het koper van de printplaat. Soldeer wordt alleen maar gebruikt om de onderdelen op hun plaats te houden en het contact van de onderdelen naar de printplaat luchtdicht af te sluiten. Want, soldeertin is niet de beste geleider en beïnvloedt de geluidskwaliteit negatief. Dat er zilver in soldeertin maakt niets uit.

Kleur
Zwart,Titanium
Type
PRE35
HDMI ingangen
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
Bluetooth
Nee
USB ingang
Nee
Dirac
Nee
Audyssey
Nee
uPnP
Nee
Roon tested
Nee
Afstandsbediening
Ja
Bedraad netwerk
Nee
Digitaal optische ingangen
Nee
Phono MM ingangen
Nee
Subwoofer uitgangen
Nee
Hoofdtelefoon uitgangen
Nee
Analoge cinch ingangen
3
Analoge XLR ingangen
2
Analoge cinch uitgangen
Ja
Breedte
430 mm
Hoogte
106 mm
Diepte
382 mm
Gewicht
11 kg
Nieuw
7350104710149

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.