Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dali Epicon Speakerstand
Dali Epicon Speakerstand

Dali Epicon Speakerstand

EPICONSTAND
Laatste items in voorraad
€ 798,00
Incl. BTW
Dali Epicon Speakerstand zwart, standaards voor Epicon 2 en Epicon Vokal
Kleur

Epicon Stand

De Epicon Stand is, zoals de naam al aangeeft, de uitgelezen standaard voor de Epicon 2 en de Epicon Vokal.

De Epicon standaard is ontwikkeld door Dali voor maximale stabiliteit van uw luidspreker en minimale resonantie in de standaard zelf. Daarnaast is de hoogte van de standaard afgestemd op de ideale luisterhoogte.

De zware voet van de standaard is van gemaakt van zink, de kolom en de montageplaat zijn van aluminium. Om resonanties te elimineren is de kolom intern verstevigd met een rasterpatroon. Bovendien is er ruimte in de kolom vrijgehouden om uw luidsprekerkabels onzichtbaar door de standaard te voeren.

Tot slot, om de overdracht van vibraties tegen te gaan, scheidt een rubberen membraan de montageplaat van de pilaar van de onderkant van de luidspreker.

Om de Epicon 2 of de Epicon Vokal stevig op de standaard te monteren dient u ze vast te schroeven met de meegeleverde bouten. Dit is beter voor de muzikale weergave en de kans dat de luidspreker van de stand valt is nihil.

Type
Epicon Stand
1 Item
Nieuw
5703120106656

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.