Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI Connect M-601, luidsprekerstandaard Vergroten

DALI Connect M-601, luidsprekerstandaard

DALI DALI

Nieuw

DALI Connect M-601, luidsprekerstandaard

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 398,00

incl. BTW

DALI Connect M-601

De 12 millimeter dikke zijdemat gelakte glasplaat is ontworpen om stabiliteit te geven en de stand te verzwaren. De verstelbare spikes maken het u eenvoudig om de M-601 waterpas te zetten, zelfs op een dik tapijt. Hebt u een harde vloer, dan zorgen de meegeleverde rubberen stootkussentjes voor een perfecte ontkoppeling.

De gegoten aluminium kolom heeft inwendige schotten die stabiliteit geven en inwendige staande golven tegengaan.

Dit maakt de Connect M-601 stevig, stabiel en vrij van resonanties en daarmee de perfecte verhoging voor uw luidsprekers.

De staander heeft een inwendig kabelmanagementsysteem. Een gat van 20 millimeter in het midden van de glasplaat geeft toegang tot het inwendige van de kolom en net onder bovenplaat komt verdwijnen de kabels in de kolom. Hiermee kunt u een luidsprekerkabel of het netsnoer vrijwel volledig aan het zicht onttrekken.

De hoogte van de DALI Connect stand M-601, inclusief spikes, is 615 millimeter. Daardoor bevinden uw luidsprekers zich perfect op oorhoogte wanneer u zit.

Mooi detail, Dali levert de logoplaatjes los mee, waardoor de M-601 perfect past bij elk ander luidsprekermerk.

De Connect stand M-600 is leverbaar in zwart of wit.

Kleur Zwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.