Beoordeling 9.2 gebaseerd op 156 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Primare I15 Uitbreiden

Primare I15

PRIMARE

Nieuw

I15 Prisma zet de traditie van Primare voort om verbluffende prestaties te leveren van compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving. Met een robuuste behuizing van de I15 Prisma kunnen nog meer mogelijkheden worden geboden voor muziekprestaties van de hoogste kwaliteit en toegang tot elke kamer in huis.

Meer details

1 Item

€ 1.750,00

incl. BTW

I15 Prisma zet de traditie van Primare voort om verbluffende prestaties te leveren van compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving. Met de driekwartige behuizing van de I15 Prisma kunnen nog meer mogelijkheden worden geboden voor muziekprestaties van de hoogste kwaliteit en toegang tot elke kamer in huis.


De I15 Geïntegreerde Prisma-versterker is een compact en compleet powercenter. Met een vermogen van 60 watt per kanaal. Maximaal PCM 384kHz en DSD 128, evenals volledige digitale mediatoegang door de Prisma-connectiviteits- en besturingstechnologie.

KleurZwart,Titan
TypeI15
Vermogen60 Watt
Gewicht in KG6.4 kg
Analoge RCA L/R Ingangen1
Hoofdtelefoon UitgangNee
Optische Ingang3
Coaxiale Ingang1
USB1
Ethernet RJ451
Luidsprekeraansluitingen2
Phono IngangNee

2 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.