Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ASKO inb. vaatwasser DFI655G XXL Uitbreiden

ASKO inb. vaatwasser DFI655G XXL

ASKO

DFI655GXXL

Nieuw

De DFI655G XXL is een topklasse vaatwasser van Asko. Deze vaatwasser is uitgerust met zowel een besteklade als bestekmand en daarnaast ook nog een middenkorf. Dankzij dit alles heeft u met de DFI655G XXL ruimte voor 18 couverts in de vaatwasser!

Meer details

€ 1.399,00

incl. BTW

In de DFI655G XXL vindt u Exclusive korven. Dit houdt in dat u de indeling van de korven zelf kunt aanpassen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in de vaatwasser. Het bovenkorf is in hoogte verstelbaar, waardoor u ruimte creëert waar u dat nodig heeft.

 

Tijdens het auto programma kijkt de vaatwasser zelf hoe vuil de vaat is en hoe lang, warm en intensief deze moet worden afgewassen. Met de Quick Pro Wash wast u met 15 á 30 minuten de vaat schoon op 65 graden, zodat u uw servies weer snel kunt gebruiken. Dankzei het Crystall glass programmakunt u in deze vaatwasser ook uw kristallen glazen afwassen. De vaatwasser droogt met Turbo Dry express, waardoor ook plastic snel en goed droog is.

 

Met energielabel A+++ is dit een zeer zuinige machine. Hij maakt 40 dB geluid, wat neerkomt op fluisteren, zodat u zich niet hoeft te storen aan een draaiende vaatwasser.

Bediening via App Nee
Plaatsing apparaat Volledig geïntegreerd verhoogd
Energieklasse A+++
Maximaal geluidniveau 40 dB
Bestekvoorziening Lade en mand
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.