Beoordeling 9.3 gebaseerd op 351 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Miele inb. vaatwasser G 6060 SCVI A+++ Uitbreiden

Miele inb. vaatwasser G 6060 SCVI A+++

MIELE

G6060SCVI

Nieuw

De Miele G6060SCVI is een zuinige vaatwasser met topprestaties.
Koopt u de Miele G6060SCVI, dan heeft u een energiezuinige vaatwasser die uw vaat mooi schoon wast. De indeling van de vaatwasser kunt u zelf bedenken, omdat alle rekken er makkelijk uit te halen zijn. De Miele G6060SCVI beschikt over verschillende programma's, zodat u het programma aan kunt passen aan de vaat die u wilt doen.

Meer details

De Miele G 6060 SCVI A+++ is een energiezuinige vaatwasser met 6 verschillende programma's. Naast het eco programma en het korte programma, is er ook een programma voor uw glaswerk. Er is ruimte voor 14 couverts, waardoor de dagelijkse vaat van een huishouden van 4 tot 5 personen er moeiteloos in past. U houdt in de onderste lade genoeg ruimte over voor grotere objecten, zoals schalen en pannen, omdat u de bovenlade gemakkelijk in hoogte verstelt. Zodra het programma is afgelopen opent de vaatwasser de deur automatisch, zodat alle warmte naar buiten kan. Hierdoor hoeft u niet alsnog uw vaat na te drogen met een theedoek.

Bediening via App Nee
Plaatsing apparaat Volledig geintegreerd
Energieklasse A+++
Bestekvoorziening Lade
Maximaal Geluidsniveau 44 dB
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.