Beoordeling 9.3 gebaseerd op 296 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Miele vaatwasser G4310SC Uitbreiden

Miele vaatwasser G4310SC

MIELE

G4310SC

Nieuw

De Miele G 4310 SC brws is een ruime, vrijstaande vaatwasser met een besteklade in de bovenkorf. Hierdoor heeft u meer ruimte in de onderkorf voor borden, pannen en ovenschalen. De vaatwasser wast in één wasbeurt 14 couverts schoon en is daarom geschikt voor een groot gezin. De vaatwasser heeft onder meer een programma voor glaswerk waarmee u uw wijnglazen beschermt. Met het programma voor sterk vervuilde vaat reinigt u pannen en ovenschalen op een hoge temperatuur. Is de onderkorf vol en zwaar? De extra lange geleiderails zorgt ervoor dat u de onderkorf soepel uit de vaatwasser trekt.

Meer details

€ 649,00

incl. BTW

De G4310 SC BW is een vrijstaande vaatwasser van Miele. De vaatwasser is geschikt voor 14 couverts. Dit model is voorzien van energielabel A++ en is hierdoor bijzonder zuinig. Door het display met duidelijke indicaties en instructies is de vaatwasser eenvoudig te bedienen en gemakkelijk af te lezen. Dankzij Thermospaar kunt u de vaatwasser aansluiten op een warmwateraansluiting tot 60 °C. Daarmee kunt u het energieverbruik met wel 40% verminderen en de programmaduur met maximaal 9%. De vaatwasser is comfortabel in- en uit te ruimen. De ergonomische rekgrepen maken het gebruik van de vaatwasser veel makkelijker. De besteklade zorgt ervoor dat alle bestekdelen los van elkaar komen te liggen, wat kasvorming voorkomt en al uw bestek netjes schoon wordt. Daarnaast kunt u het bovenrek in hoogte verstellen. In het nieuwe en unieke MultiComfort-gedeelte kunnen borden van uiteenlopende formaten verdeeld worden over drie rijen. Ook snijplanken, dienbladen en bijvoorbeeld schalen of glazen kunnen daar ruimtebesparend worden geplaatst. De deur van de vaatwasser kan licht geopend en gesloten worden en blijft in elke gewenste stand staan. Met de resttijdweergave blijft u op de hoogte van het programma verloop. Dankzij het ComfortClose deursysteem kunt u de vaatwasser bijzonder licht openen en sluiten en blijft de deur in elke stand open staan die u wilt. De Miele G4310 SC BW heeft een jaarlijks energieverbruik van 266kWh per jaar en een geluidsniveau van 46dB.

Bediening via App Nee
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Energieklasse A++
Bestekvoorziening Lade
Maximaal Geluidsniveau 46 dB
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.