Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE
SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE
SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE
SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE
SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE
SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE

SIEMENS INB. VAATWASSER SN63HX46VE

SIEMENS
SN63HX46VE
Niet op voorraad
€ 849,00
Incl. BTW

Dankzij de varioFlex-korven en de varioLade ga je nog flexibeler om met je ruimte in de Siemens SN63HX46VE inbouw vaatwasser. Ze bieden namelijk inklapbare glazen en bordenhouders en bovenin de vaatwasser een besteklade. Wil je snel schone vaat hebben? kies dan de functie varioSpeedPlus. Met de Intensieve zone & stand haal je aangekoekte etensresten gemakkelijker weg. De doseerassistent helpt het afwasmiddel beter verspreiden door de vaatwasser en de warmtewisselaar zorgt voor de optimale temperatuur voor je vaat.

Uitvoering


VarioSpeed Plus, nog sneller afwassen

Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.

IntensiveZone, grondige reiniging

Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.

DoseerAssistent

Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.

varioFlex korven, flexibele ruimte

De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.

Beladingssensor, bespaar water en energie

Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.

VarioLade, voor meer ruimte

Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.

De juiste temperatuur

Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.

Bediening via App
Ja
Energieklasse
E
Bestekvoorziening
Lade
Geluidniveau
44 dB
Plaatsing apparaat (inbouw e.d.)
Volledig geïntegreerd
Nieuw
1000000015850

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.