Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel T11
Rotel T11
Rotel T11
Rotel T11

Rotel T11

T11ZILVER
Bestelbaar, we informeren u over de levertijd
€ 479,00
Incl. BTW
Rotel T11 zilver, DAB+/FM tuner 30 voorkeuzezenders
Kleur

De Rotel T11 is een FM/DAB+ tuner van hoge kwaliteit met maximaal 30 voorkeuzezenders. Hij biedt een schat aan gratis muziek luistermogelijkheden.

Rotel produceert al sinds de jaren zestig kwaliteitstuners. Een van de nieuwste toevoegingen aan deze reeds lang bestaande line-up is de T11 FM/DAB+ tuner. Hij biedt een schat aan luistermogelijkheden met eenvoudige toegang tot zowel klassieke analoge FM-zenders als de nieuwere DAB+ (Digital Audio Broadcasting) diensten.

Net als de T14 heeft de T11 de mogelijkheid om tot 30 voorkeurszenders voor FM- of DAB+-zenders op te slaan en op te roepen. Een andere handige functie die alle producten uit de 14-serie gemeen hebben, is de mogelijkheid om het display en de aan/uit-LED te dimmen voor een comfortabele afleesbaarheid onder alle lichtomstandigheden.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Type
T11
Nieuw
0672563745416

4 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.