Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rega RB220 toonarm Vergroten

Rega RB220 toonarm

Rega Rega

Nieuw

Rega RB220 toonarm

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 299,00

incl. BTW

Rega RB220 toonarm

De RB220 is de laatste versie van een van Rega’s populairste toonarmen.

De RB220 maakt gebruik van Rega’s unieke aluminium armbuis uit één stuk. Deze armbuis is zorgvuldig vervaardigd om de prestaties te optimaliseren en de belasting van de door Rega ontworpen polymeerlagers te verminderen.

Iedere toonarm is zorgvuldig met de hand in elkaar gezet met specifiek voor- en door Rega ontwikkelde gereedschappen waardoor optimale prestaties gegarandeerd zijn. Dankzij de montage op dit hoge niveau volgt iedere Rega arm welhaast perfect de groeven en krijgt u de maximale informatie uit uw platenverzameling.

De RB220 heeft een instelbare dwarskrachtcompensatie waarmee de arm nog makkelijker in te stellen is dan eerdere modellen. Het door Rega ontworpen dwarskrachtcompensatie-systeem past de hoeveelheid kracht aan terwijl de toonarm de plaat volgt.

Een Rega toonarm is een nauwkeurig precisie-instrument. Om de lage lagerwrijving te garanderen en een zo laag mogelijke armmassa te behouden zijn veel delen van de arm delicaat en vereisen een zorgvuldige behandeling. De arm moet daarom altijd met zorg worden behandeld en in geen enkel geval mogen er onderdelen worden verwijderd of aangepast. Iedere poging om de arm te wijzigen of te repareren, anders dan door een officiële Rega-dealer, maakt de levenslange garantie ongeldig.

Belangrijkste eigenschappen

  • Aluminium armbuis uit één stuk (de armbuizen zijn specifiek voor Rega gemaakt)

  • Drie-punt montage

  • Handmatige precisiemontage

  • Extreem lage lagerwrijving

  • Eenvoudige installatie

  • Instelbare dwarskrachtcompensatie

  • Levenslange garantie tegen fabricagefouten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.