Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330
Rega RB330

Rega RB330

RB330
Niet op voorraad
€ 540,00
Incl. BTW
Rega RB330, pick-up arm
Kleur


Rega RB330 toonarm

De RB330 het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring met het maken van toonarmen.

Dankzij CAD & CAM technieken heeft Rega de RB330 nog verder kunnen perfectioneren. Een nog verder geoptimaliseerde armbuis en een nieuwe lagerbehuizing zijn het resultaat van deze CAD & CAM technieken.

Rega RB330 toonarm

De RB330 maakt gebruik van Rega’s unieke aluminium armbuis uit één stuk. Deze armbuis is zorgvuldig vervaardigd om de prestaties te optimaliseren en de belasting van de door Rega ontworpen polymeerlagers te verminderen.

Iedere toonarm is zorgvuldig met de hand in elkaar gezet met specifiek voor- en door Rega ontwikkelde gereedschappen waardoor optimale prestaties gegarandeerd zijn. Dankzij de montage op dit hoge niveau volgt iedere Rega arm welhaast perfect de groeven en krijgt u de maximale informatie uit uw platenverzameling.

De RB330 heeft een instelbare dwarskrachtcompensatie waarmee de arm nog makkelijker in te stellen is dan eerdere modellen. Het door Rega ontworpen dwarskrachtcompensatie-systeem past de hoeveelheid kracht aan terwijl de toonarm de plaat volgt.

De aansluitkabel is een door Rega ontwikkelde lage capaciteit kabel met Neutrik pluggen.

Een Rega toonarm is een nauwkeurig precisie-instrument. Om de lage lagerwrijving te garanderen en een zo laag mogelijke armmassa te behouden zijn veel delen van de arm delicaat en vereisen een zorgvuldige behandeling. De arm moet daarom altijd met zorg worden behandeld en in geen enkel geval mogen er onderdelen worden verwijderd of aangepast. Iedere poging om de arm te wijzigen of te repareren, anders dan door een officiële Rega-dealer, maakt de levenslange garantie ongeldig.

Belangrijkste eigenschappen

  • Opnieuw ontwikkelde lagerbehuizing

  • Verbeterde behuizing voor de naaldkracht veer

  • Aluminium armbuis uit één stuk (de armbuizen zijn specifiek voor Rega gemaakt)

  • Drie-punt montage

  • Handmatige precisiemontage

  • Extreem lage lagerwrijving

  • Eenvoudige installatie

  • Instelbare dwarskrachtcompensatie

  • Levenslange garantie tegen fabricagefouten

Type
RB330
Nieuw

1 ander product in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.