Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sony XR-65X95KAEP, 4K Mini LED smart TV Vergroten

Sony XR-65X95KAEP, 4K Mini LED smart TV

Sony

Nieuw

Sony XR-65X95KAEP, 4K Mini LED smart TV

Meer details

Tijdelijk niet leverbaar

€ 3.700,00

incl. BTW

Sony XR-65X95KAEP, 4K Mini LED smart TV

Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie

Til beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. De Sony XR-65X95KAEP tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

Contrastrijke en heldere beelden met precieze controle

De unieke XR Backlight Master Drive gebruikt de Cognitive Processor XR™ om nauwkeurig de nieuwste backlight met Mini LED aan te sturen in deze X95K 4K BRAVIA XR-tv voor tastbare helderheid. U krijgt een ongekend dynamisch bereik met verbluffende lichttinten, diepe zwarttinten en natuurlijke midtinten, vrijwel zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten.

Geluid vanaf het scherm, beeld en geluid zijn in harmonie

Luister naar geluid dat exact overeenkomt met het beeld dankzij de Acoustic Multi-Audio™-technologie. Tweeters die het geluid sturen, stemmen beeld en geluid op elkaar af voor een meeslepende kijkervaring.

4K Mini LED

Dankzij de unieke Cognitive Processor XR™ wordt alles wat u kijkt opgeschaald naar een beeldkwaliteit die 4K benadert. U krijgt ook uitzonderlijk contrast op het Mini LED-scherm met 4K en professionele aansturing door de unieke XR Backlight Master Drive-technologie die zorgt voor een ongekend dynamisch bereik. Ervaar diepe zwarttinten, verblindende lichttinten, en natuurlijke middentinten, zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten.

XR Backlight Master Drive

De XR Backlight Master Drive gebruikt een uniek algoritme voor het lokaal dimmen om de kleine Mini led-achtergrondverlichting met hoge dichtheid te verdelen in kleine led-units. Met gebruik van de Cognitive Processor XR™ stuurt deze precies en onafhankelijk elke unit aan, waarbij licht wordt gericht voor maximale helderheid zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten. Dankzij deze technologie worden scènes met een ongekend dynamisch bereik weergegeven, met diepe zwarttinten, verblindende lichttinten en natuurlijke middentinten.

XR Triluminos Pro

De XR Triluminos Pro gebruikt onze Cognitive Processor XR™ zodat de X95K meer dan een miljard kleuren kan weergeven voor levensechte subtiele kleurverschillen. Samen met ons scherm met een breed kleurenbereik en onze mensgerichte processor detecteert het kleur op basis van verzadiging, tint en helderheid, om elk detail natuurlijk weer te geven.

XR Contrast Booster 15

Door de verlichting in donkere gedeelten te dimmen en in andere juist te versterken, past de XR Contrast Booster de helderheid aan voor fellere highlights en diepere zwarttinten. Omdat de lichte gebieden lichter en de donkere gebieden donkerder worden, zien scènes er realistischer uit met meer diepte en details.

Type X95K
Schermdiagonaal 65"
Resolutie 3840 x 2160 pixels
HD / FHD / UHD UHD
Type Scherm Mini LED
Smart TV Ja
Beugelbevestiging VESA 300 mm x 300 mm
Interne Luidspreker Vermogen 60 Watt
WiFi Ja
CI+ Ja
HDMI Poorten 4
Audio Return Channel (ARC) Ja
Ethernet RJ-45 Poorten Ja
USB Poorten 2
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 1443 mm
Diepte 60 mm
Hoogte 835 mm
Breedte apparaat (met standaard) 1443 mm
Diepte apparaat (met standaard) 343 mm
Hoogte apparaat (met standaard) 846 mm
Digitale Audio Uitgang Ja
Gewicht in KG 32,1 kg
Energie Verbruik G
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.