Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sony KD-32W804PAEP HD LED smart TV Vergroten

Sony KD-32W804PAEP HD LED smart TV

Sony

Nieuw

Sony KD-32W804PAEP HD LED smart TV

Meer details

Levertijd 1 - 3 dagen, op voorraad bij de leverancier

€ 499,00

incl. BTW

Sony KD-32W804PAEP HD LED smart TV

Groot dynamisch bereik

Met deze tv geniet u optimaal van de spanning van films en games in levendig gedetailleerde HDR. De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10 en Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE

De BRAVIA ENGINE produceert met een volledige digitale bewerking High Definition-beeld met minder ruis, bij zowel een digitaal high vision-signaal als analoog signaal. Bovendien wordt de kracht van het apparaat volledig benut om de kleuren en het contrast te verbeteren, zodat u van beelden vol levendige kleuren en diepte geniet.

Android TV™

Vind het entertainment dat zoekt, zo snel als u kunt praten. Met de geavanceerde spraakbediening van deze Android Smart-tv bekijkt u in een oogwenk films en series via apps of uitzendingen.

Voice Search

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met niets meer dan uw stem. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen – u kunt het gewoon vragen.

Werkt met OK Google

Sluit een Google Assistent-apparaat aan voor handsfree bediening van uw tv van Sony. Gebruik alleen uw stem om uw favoriete filmpjes te vinden en af te spelen op uw tv van Sony Begin gewoon met "OK Google".

Google Assistant

Uw tv is behulpzamer dan ooit. Gebruik uw stem om films te vinden, apps te streamen, muziek af te spelen en de tv te bedienen. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen door 'wat zal ik kijken?' te zeggen. Krijg antwoorden op het scherm (zoals sportuitslagen), bedien smartapparaten en meer. Praat tegen Google om te starten.

Chromecast built-in

Met Chromecast kunt u zonder op kwaliteit in te boeten uw favoriete video's, games en apps vanaf uw mobiele apparaat casten naar uw tv met Chromecast built-in. Tik simpelweg een keer op de Cast-toets op uw Android- of iOS-scherm om al uw favoriete content te vergroten. Cast uw content en bedien uw telefoon of tablet vervolgens gewoon verder.

USB HDD-opname

Sla uw favoriete tv-programma's op een externe vaste USB-schijf op en geniet hiervan wanneer u maar wilt. Opname op USB HDD maakt One-touch- en timeropname van een digitale uitzending op een USB HDD-apparaat met een capaciteit tot 2 TB mogelijk. Terwijl het programma wordt weergegeven, drukt u op REC om het opnemen te starten. De opname wordt automatisch gestopt aan het einde van het programma.

Type W800
Schermdiagonaal 32"
Resolutie 1366 x 768 pixels
HD / FHD / UHD HD
Type Scherm LED
Smart TV Ja
Beugelbevestiging VESA 100 mm x 200 mm
Interne Luidspreker Vermogen 10 watt
WiFi Ja
CI+ Ja
HDMI Poorten 3
Audio Return Channel (ARC) Ja
Ethernet RJ-45 Poorten Ja
USB Poorten 2
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 733 mm
Diepte 78 mm
Hoogte 442 mm
Breedte apparaat (met standaard) 733 mm
Diepte apparaat (met standaard) 189 mm
Hoogte apparaat (met standaard) 468 mm
Digitale Audio Uitgang Ja
Gewicht in KG 5 kg
Energie Verbruik F
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.