Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sony XR-55A84KAEP 4K OLED smart TV Vergroten

Sony XR-55A84KAEP 4K OLED smart TV

Sony

Nieuw

Sony XR-55A84KAEP 4K OLED smart TV

Meer details

Levertijd 1 - 3 dagen, op voorraad bij de leverancier

€ 1.999,00

incl. BTW

Sony XR-55A84KAEP 4K OLED smart TV

Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie

De Sony XR-55A84KAEP BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en maakt oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat leidt tot levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

Uitzonderlijk diepzwart voor levensechte diepte en textuur

Deze tv combineert het OLED-scherm met XR OLED Contrast Pro. Dit versterkt kleur en contrast in heldere gebieden zodat u van diepere zwarttinten en geweldige helderheid kunt genieten. Gecombineerd met de Cognitive Processor XR™ wordt het beeld verbeterd net zoals uw ogen zich aanpassen zodat u geen detail mist door overbelichting en schaduwen.

Het scherm is de speaker, beeld en geluid zijn in harmonie

Acoustic Surface Audio+™ gebruikt speciale actuatoren om van het scherm een meerkanaalsspeaker te maken. U hoort geluid dat exact overeenkomt met wat er gebeurt op het scherm. Beeld en geluid in perfecte harmonie voor een meeslepende beleving.

Handsfree hulp van Google

Met de handsfree spraakbesturing van Google TV kunt u uw afstandsbediening laten liggen en gewoon uw stem gebruiken om de tv te bedienen. Vraag Google om een titel te zoeken, zoek op genre en ontvang persoonlijke aanbevelingen door "OK Google, wat zal ik kijken?" te vragen. Zie antwoorden op het scherm, bedien smartapparaten en meer.

Vernieuw, recycle en verminder, ontworpen voor duurzaamheid

De Sony BRAVIA-tv's zijn ontwikkeld voor een meeslepende beleving en met respect voor het milieu. Sony gebruikt minder nieuw plastic in grote delen van de tv's en verpakkingen. De Sony XR-55A84KAEP gebruikt gerecycled plastic in de achterkap. Met de unieke technologie voor tegenlichtregeling bieden BRAVIA CAM en sensoren goede beeldkwaliteit, maar verbruiken ze ook minder stroom.

Type A84K
Schermdiagonaal 55"
Resolutie 3840 x 2160 pixels
HD / FHD / UHD UHD
Type Scherm OLED
Smart TV Ja
Beugelbevestiging VESA 300 mm x 300 mm
Interne Luidspreker Vermogen 50 watt
WiFi Ja
CI+ Ja
HDMI Poorten 4
Audio Return Channel (ARC) Ja
Ethernet RJ-45 Poorten Ja
USB Poorten 2
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 1227 mm
Diepte 53 mm
Hoogte 712 mm
Breedte apparaat (met standaard) 1227 mm
Diepte apparaat (met standaard) 330 mm
Hoogte apparaat (met standaard) 738 mm
Digitale Audio Uitgang Ja
Energie Verbruik G
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.