Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sony XR-65A75KPAEP 4K OLED smart TV Vergroten

Sony XR-65A75KPAEP 4K OLED smart TV

Sony

Nieuw

Sony XR-65A75KPAEP 4K OLED smart TV

Meer details

Tijdelijk niet leverbaar

€ 2.800,00

incl. BTW

Sony XR-65A75KPAEP 4K OLED smart TV

Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie

De Sony XR-65A75KPAEP BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

Uitzonderlijk diepzwart voor levensechte diepte en textuur

Deze tv combineert Sony’s OLED-scherm met XR OLED Contrast Pro. Dit versterkt kleur en contrast in heldere gebieden zodat u van diepere zwarttinten en geweldige helderheid kunt genieten. Gecombineerd met de Cognitive Processor XR™ wordt het beeld verbeterd net zoals uw ogen zich aanpassen zodat u geen detail mist door overbelichting en schaduwen.

Het scherm is de speaker, beeld en geluid zijn in harmonie

Acoustic Surface Audio™ gebruikt speciale actuatoren om van het scherm een middenspeaker te maken. U hoort geluid dat exact overeenkomt met wat er gebeurt op het scherm. Beeld en geluid in perfecte harmonie voor een meeslepende beleving.

Geniet van uw content en bedien alles met uw stem

Uw tv is nu behulpzamer dan ooit. Vind met uw stembesturing eenvoudig uw favoriete films, series en muziek. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde kijkaanbevelingen door "Wat zal ik kijken?" te vragen. Zie antwoorden op het scherm, bedien smart-apparaten, en meer.

Puur zwart voor levensechte diepte en textuur

XR OLED Contrast Pro versterkt kleur en contrast in heldere partijen zodat u uitzonderlijke realistische beelden met puur zwart en de beste helderheid krijgt. Deze OLED-tv beschikt over een temperatuursensor en een paneel met hoge luminantie en maakt gebruik van onze Cognitive Processor XR™ om de schermtemperatuur te detecteren en licht nauwkeurig te configureren. Zo worden pixels in heldere gedeeltes gelijktijdig verlicht.

Een breed kleurenspectrum voor levensechte tinten

De XR Triluminos Pro gebruikt onze Cognitive Processor XR™, zodat de A75K miljarden kleuren kan weergeven voor levensechte subtiele kleurverschillen. Samen met het Sony OLED scherm met een breed kleurenbereik en onze mensgerichte processor detecteert de kleur op basis van verzadiging, tint en helderheid, om elk detail natuurlijk weer te geven.

Type A75K
Schermdiagonaal 65"
Resolutie 3840 x 2160 pixels
HD / FHD / UHD UHD
Type Scherm OLED
Smart TV Ja
WiFi Ja
CI+ Ja
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.