Beoordeling 9.3 gebaseerd op 596 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ruark Audio R2 MK3 (niet meer leverbaar) Vergroten

Ruark Audio R2 MK3 (niet meer leverbaar)

Ruark Audio Ruark Audio

Nieuw

Gemaakt voor muziek, de Ruark R2 is het perfecte alles-in-één systeem, naast DAB+, FM en internettuners is de R2 voorzien van Bluetooth, WiFi en Spotify Connect . Ongetwijfeld is de R2 een technologisch hoogstandje, echter wat de R2 zo speciaal maakt is z’n geluidskwaliteit.

Meer details

Gemaakt voor muziek, de Ruark R2 is het perfecte alles-in-één systeem, naast DAB+, FM en internettuners is de R2 voorzien van Bluetooth, WiFi en Spotify Connect . Ongetwijfeld is de R2 een technologisch hoogstandje, echter wat de R2 zo speciaal maakt is z’n geluidskwaliteit.

 

Design

Net als bij z’n kleinere broertje de R1 MK3 is de balans tussen natuurlijke materialen en precisie onderdelen een mix die ervoor zorgt dat er een prachtig ogend apparaat staat dat in zijn klasse op de allerhoogste kwaliteitstrede staat.

Door de toepassing van de RotoDial Controller op de bovenzijde is de R2 zeer intuïtief te bedienen, er is geen knop teveel gebruikt en iedereen van 8 tot 80 jaar is in staat om met de R2 overweg te raken.

 

Techniek

De Ruark Audio R2 is voorzien van een groot aantal mogelijkheden om muziek te streamen, zo is hij in staat om Spotify Connect te spelen, waarbij de bedieningsinterface van Spotify gebruikt wordt terwijl alle audiofiele geluidskwaliteit in de R2 geproduceerd wordt. Daarnaast is de R2 in staat om internetradio te spelen, waarbij u toegang krijgt tot ruim 16.000 radiostations.

Uiteraard is de R2 ook voorzien van aptX BlueTooth om draadloos in de hoogste kwaliteit muziek van al uw mobiele devices te ontvangen, zo hoort u bijvoorbeeld Youtube in een kwaliteit als nooit tevoren!

Naast de wifi en de Bluetooth is de R2 ook uitgerust met een normale FM tuner en een hoge kwaliteit DAB+ tuner, die laatste twee completeren deze unit tot een compacte alles kunner!

In de zeer nabije toekomst wordt de R2 onderdeel van het Ruark Multiroom systeem, om op die wijze in meerdere kamers van deze fantastische geluidskwaliteit te kunnen genieten. De andere speakers die binnen dit systeem gebruikt kunnen worden zijn de nieuwe (op moment van schrijven nog niet geïntroduceerde) Ruark MRX en de Ruark R7 MK3.

Geluidskwaliteit

De behuizing van de R2 is volledig gedempt en de baspoorten zijn specifiek getuned op het gebruik van de twee 75mm full range drivers binnen die behuizing. Deze twee units worden aangedreven door een lineaire klasse A/B versterker van 20 watt. De drivers zijn hoogrendement units, met name door de afwezigheid van een wisselfilter; door deze briljante simpliciteit komt er een muziekkwaliteit uit dit compacte apparaat die u niet voor mogelijk had gehouden!

Net als de R1 mk3 is de Ruark Audio R2 een vast onderdeel van ons leveringspakket en hij staat dan ook altijd demonstratieklaar in onze showroom aan de Theresiastraat, u bent van harte uitgenodigd om ‘em te komen beluisteren!

Kleur Walnut,Zwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.