Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Arcam AVR10 surround receiver Vergroten

Arcam AVR10 surround receiver

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam AVR10 is een hoogwaardige 12-kanaals (7.1.4) audiovisuele ontvanger die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 2.999,00

incl. BTW

Arcam AVR10 surround receiver

Verbluffend realisme, meeslepend geluid

De Arcam AVR10 is een hoogwaardige audiovisuele ontvanger die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving. Met een indrukwekkende 12-kanaals (7.1.4) decodering en de nieuwste technieken van Dolby, DTS, Auro-3D en IMAX Enhanced, is de Arcam AVR10 een schoolvoorbeeld van geluidskwaliteit en technische mogelijkheden. De Arcam AVR10 is voorzien van een efficiënte klasse AB-versterking. Een versterkertechniek met een geluidskwaliteit die u direct zal imponeren. In de Arcam AVR30 zitten zeven eindversterkers die een gezamenlijk vermogen kunnen leveren van 420 watt. Wilt u het maximale uit uw Arcam AVR10 halen dan adviseren we de Arcam PA410 voor de height kanalen. Uw audiofiele muziek- en filmbeleving is zo goed als mogelijk dankzij de volledige 12-kanaals Dirac-kalibratie aan boord van de Arcam AVR10. U kunt muziek streamen met uw telefoon of tablet met de eigen app van Arcam of naar keuze via Apple AirPlay2 of Google Chromecast.

Over Dirac Live® Technology

Dirac Live® is een akoestische ruimtecorrectie techniek die gebruikt wordt in bioscopen, studio’s, luxe auto’s en uiteraard uw luisterruimte. Eenvoudiger technieken dan Dirac corrigeren vaak alleen de frequentiekarakteristiek van uw systeem. Dirac doet meer, ook de impulsweergave wordt geoptimaliseerd. Een goede impulsweergave staat garant voor een nauwkeurige plaatsing van het geluid, goede een duidelijke verstaanbaarheid en goed, gecontroleerd laag. Na een goede Dirac kalibratie krijgt u:

  • Een betere plaatsing van de instrumenten, dankzij eliminatie van reflecties via de muren, de vloer en het plafond

  • Duidelijkere stemmen

  • Krachtiger en een strak, gecontroleerd, laag

  • Minder last van luister-vermoeidheid

  • Een verbeterd timbre door het onderdrukken van resonanties

Dirac Live® Bass Control is tegen meerprijs verkrijgbaar via de Dirac-website: https://live.dirac.com/home-audio/ Dirac Live® Bass Control verzamelt meet- en locatiegegevens van elke subwoofer en de hoofdluidsprekers om te bepalen hoe de lage tonen van een systeem door de kamer wordt verdeeld.

Arcam’s Centre of Cinematic Excellence

Praalder Audio/Video maakt, trots, onderdeel uit van Arcam’s Centres of Cinematic Excellence Door een bezoek te brengen aan ons “Centre of Cinematic Excellence” bent u gegarandeerd van, simpelweg, de beste Home Cinema-beleving die u kunt krijgen. Je wordt niet zomaar een Centre of Cinematic Excellence. Een uitgebreide training van onze adviseurs maakt deel uit van dit programma. Wij kunnen u informatie geven over een optimale luidsprekeropstelling, een volledige Dirac meting voor u uitvoeren, maar vooral; u de meest indrukwekkende filmbeleving geven.

Bluetooth Ja
Vermogen 60 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 433 mm
Diepte 425 mm
Hoogte 171 mm
Gewicht in KG 16,5 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 6
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 3,5 mm
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB 1
Luidsprekeraansluitingen 7
HDMI Uitgang 2
HDMI Ingang 7
Waarvan (E)-ARC 1
Aantal eindversterkers 7
Google Cast Ja
Apple Airplay Nee
Dirac Ja
Audyssey Nee
Bedraad netwerk 1
Phono MM ingang Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.