Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M17 V2i, surround voorversterker Vergroten

NAD M17 V2i, surround voorversterker

NAD NAD

Nieuw

NAD M17 V2i, surround voorversterker

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 8.899,00

incl. BTW

NAD M17 V2i, surround voorversterker

Omring uzelf met perfectie

De NAD M17 V2i is de mooiste surround voorversterker die NAD in haar pakket heeft. NAD legt bij deze versterker de lat hoog, beste geluidskwaliteit en alle mogelijkheden die je mag verwachten van een klasse versterker als de NAD M17 V2i. Om er een paar te noemen:

 • Dolby Atmos

 • DTS:X

 • DTS-HD Master Audio

 • Dirac Live akoestiekcorrectie

 • 4K UHD HDR

En Modulair Design Construction (MDC), de mogelijkheid om modules toe te voegen, zorgt ervoor dat uw NAD M17 V2i niet zal verouderen.

Volledig uitgerust

Voor muziek heeft de NAD M17 V2i 12 gebalanceerde uitgangen, 11 luidsprekers en 1 subwoofer en is daarmee geschikt voor Dolby Atmos met maximaal vier luidsprekers boven u. Voor het beeld heeft de NAD M17 V2i de laatste HDMI-functies: HDCP 2.2, 4:4:4 kleurresolutie, HDR, UHD en CEC/ARC, zijn allemaal aanwezig.

Uw cd-speler of platenspeler (met externe phono-versterker) kunt u aansluiten op een van de vijf analoge ingangen en digitale apparaten kunt u verbinden met een van de vier digitale ingangen.

De digitale ingangen, zowel HDMI als de zogenaamde SPDIF-ingangen worden door zorgvuldig geselecteerde, hoge resolutie, DA-omzetters omgezet naar een analoog signaal.

Deze DA-omzetters (DAC’s) staan in de zogenaamde differentiaal mode. Twee DAC’s werken gespiegeld ten opzichte van elkaar waarna beide uitgangen worden samengevoegd. Op slimme wijze onderdrukt deze schakeling de gezamenlijke storing van de DAC’s en gaat voor u geen enkel muzikaal detail verloren.

Wilt u graag een meerkamersysteem, dan kunt u met de NAD M17 V2i tot 4 kamers van muziek voorzien. Zone 2 kan alle bronnen weergeven, zone 3 en 4 alleen analoge bronnen.

NB. Voor een meerkamersysteem geven we de voorkeur aan het Bluesound systeem omdat dit eenvoudiger werkt en uitgebreider is.

Het voordeel van BluOS

BluOS is een geavanceerd besturingssysteem en muziekbeheersoftware van het zustermerk van NAD, Bluesound. Wanneer de NAD M17 V2i via ethernet of wifi met het internet is verbonden, hebt u toegang tot duizenden internetradiostations en muziekservices van hoge kwaliteit zoals Spotify, Amazon Music, Tidal en Deezer. Met volledige ondersteuning voor Master Quality Authenticated (MQA)-technologie heeft uw NAD M17 V2i de beste muziekprestaties en samen met videoprestaties in de hoogste resolutie bent iedere dag verzekerd van de mooiste weergave.

Over Master Quality Authenticated

Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire technologie die in elk BluOS systeem is ingebouwd en waarmee u MQA-muziek gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt.

Het MQA-logo is zichtbaar in de BluOS app wanneer u een MQA-stream of bestand afspeelt en laat u daarmee weten dat u precies hoort wat de artiest in de studio heeft opgenomen en goedgekeurd.

‘s Werelds geavanceerdste digitale kamercorrectie

In de NAD M17 V2i is Dirac Live Pro (dit is de volledige versie) ingebouwd en wordt geleverd met een eigen, gekalibreerde, meetmicrofoon. Dirac Live Pro is het geavanceerdste en effectiefste ruimtecorrectiesysteem beschikbaar. Dirac corrigeert de impulsrespons van uw luidsprekers, samenspel met de frequentierespons in uw kamer. Wanneer kamerresonanties onder controle zijn en de impulsweergave gecorrigeerd is, hebt u een magisch resultaat. U hebt uw luidsprekers nog nooit zo onzichtbaar en goed horen klinken!

Eigenschappen en details

 • Volledig gebalanceerde uitgangen voor alle 11.1 kanalen (mini XLR voor de bovenkanalen)

 • Differentiële DA-omzetter voor elk kanaal

 • Afzonderlijke lineaire en actieve voedingen voor de analoge en digitale schakelingen

 • MDC Modulaire ontwerpconstructie (MDC), inclusief de AM 17 audio en VM 310 video modules

 • 5 x HDMI digitale audio/video-ingangen - volledige ondersteuning voor 4K UHD met 4K/60p/4:4:4/HDCP 2.2; 2 HDMI-uitgangen (1 HDCP 2.2 met CEC, 1 HDCP 1.4)

 • Dolby Atmos® en DTS-HD™ Master Audio-ondersteuning

 • BluOS™-ondersteuning voor draadloze muziekstreaming in meerdere kamers (upgrade kit inbegrepen)

 • AirPlay 2-integratie

 • Ondersteunt Siri stem-assistent via AirPlay 2

 • Hi-Res muziek-weergave in studiokwaliteit

 • 5 aangepaste A/V-voorkeuzes

 • Onafhankelijke bron- en volumeregeling voor zone 2

 • RS-232 poort voor geavanceerde besturingssystemen

 • Milieuvriendelijke werking met <0,5W stand-by energieverbruik

 • Compleet met Dirac Live® Full Frequency software en gekalibreerde microfoon

Bluetooth Ja
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 386 mm
Hoogte 156 mm
Gewicht in KG 10.9 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 7
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Nee
HDMI Uitgang 2
HDMI Ingang 5
Waarvan (E)-ARC 1
Google Cast Nee
Apple Airplay Ja
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Dirac Ja
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Ja
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Nee
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang Nee
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.