Beoordeling 9.3 gebaseerd op 684 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bowers & Wilkins PV1D Subwoofer (niet meer leverbaar) Vergroten

Bowers & Wilkins PV1D Subwoofer (niet meer leverbaar)

BOWERS & WILKINS BOWERS & WILKINS

Nieuw

Het origineel, zo zou je de Bowers &Wilkins PV1D kunnen noemen. De PV1D is het originele ‘Pressure Vessel’ ontwerp waar nu alle DB-series subs op gebaseerd zijn. Met z’n ronde extreem stijve vorm, gecombineerd met versterkte basdrivers een 400 watt klasse D versterker is dit absolute topper!

Meer details

De PV1D is een subwoofer zoals geen enkele andere, en dat is goed te zien ook... Als eerste valt de ronde vorm op, en die is niet toevallig gekozen. De bolvorm is een van de sterkste natuurlijk voorkomende vormen, combineer deze vorm met een extreem stijf stalen chassis dan heb je een behuizing die van nature niet of nauwelijks te vervormen valt. Dit is de perfecte natuurlijke vorm voor het ontwerp van een subwoofer!

Als tweede voordeel heeft Bowers & Wilkins ervoor gekozen om te werken met twee 8 inch aluminium versterkte basdrivers die symmetrisch ruggelings  zijn geplaatst. Dit zorgt ervoor de eventuele resonanties op een natuurlijke manier uitdoven. Tot op zeer hoge volumes is deze subwoofer daarom volledig resonantievrij!

De aluminium versterkte basunits zijn geen kleine jongens als het gaat om performance, echter door de extreem effectieve manier waarop ze geplaatst zijn en de efficiëntie van de behuizing volstaat in deze compacte geweldenaar een enkele 400 watt klasse D versterker.

Als laatste maar zeker niet als minste bijzonder feature op deze sub heeft Bowers & Wilkins deze subwoofer uitgerust met een volledig nieuw digitaal platform. Via dit platform kunt u zelf 5 presets ingeven om de subwoofer in elke situatie het door u gewenste karakter mee te geven.  

De PV1D staat normaal gesproken eigenlijk altijd aangesloten in onze showroom, kom gerust een langs en laat u verbazen door het gemak en de souplesse van de schier eindeloze basweergave!

Specificaties:
- Paper-Kevlar®
- Aluminium composite diaphragm drivers
- Balanced drive
- Digital Signal Processing
- 400W Class-D amplifier Active
- Balanced-drive closed-box subwoofer system
- Drivers: 2x 200mm (8in)
- Paper-Kevlar® /aluminium cone
- Long-throw -6dB at 6.5Hz and 570Hz ±3dB 7.5Hz - 450Hz on reference axis Power output: 400W
- Rated power consumption: 150W
- 100dB
- 5 presets
- Input sensitivity (analogue)
- Gain (digital)
- Low-pass filter: frequency, slope, phase
- Auto on/standby 12V trigger on/standby
- 12V trigger preset switching RS-232 automation control
- Stereo line in (2x RCA/Phono/Cinch)
- Speaker level in (5m cable supplied)

Afmetingen
- Hoogte: 342mm (13.5in)
- Breedte: 270mm (10.6in)
- Diepte: 358mm (14.1in) 18.7kg (41lb) Matte Black or Matte White T

Kleur Zwart,Wit
Breedte 270 mm
Diepte 358 mm
Hoogte 342 mm
Gewicht 18.7 kg

2 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.