Beoordeling 9.3 gebaseerd op 466 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BLUESOUND POWERNODE 2I STREAMING VERSTERKER Uitbreiden

BLUESOUND POWERNODE 2I STREAMING VERSTERKER

BLUESOUND

Nieuw

De Bluesound Powernode 2i is een compacte geïntegreerde streamende versterker. Ontwikkeld om uw bestaande speakersysteem op de snelste, meest bedieningsvriendelijke en muzikale manier de moderne tijd binnen te halen. De Bluesound Powernode 2i is tevens een solide basis voor een multiroom- audiostreaming systeem. Diensten als Spotify, Tidal, TuneIn, Deezer e.a. worden ondersteund.

Meer details

€ 899,00

incl. BTW

De PowerNode 2i is gebaseerd op het principe van de Node 2i audiostreamer, echter in deze uitvoering is de voedingsectie volledig opnieuw ontworpen om er een paar 60 watt Hybrid Digital NAD eindversterkers op mee te kunnen laten draaien zodat u er een set speakers direct mee kunt aansturen, zoals bijvoorbeeld de spliksplinternieuwe Bowers & Wilkins 707 S2 of de Dynaudio Excite X14 monitorspeakers.

Ook bij de Powernode 2i staat een Arm Cortex A9 processor aan de basis van het apparaat en die staat garant voor zeer snelle reacties op complexe taken. De streaming versterker is voorzien van Spotify Connect, aptX Bluetooth en een optisch digital input voor het aansluiten van je flatscreen die tevens geprogrammeerd kan worden om te reageren op de afstandsbediening van de televisie.

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
- Hi-Res ondersteunde audio bestanden: FLAC, MQA, WAV, AIFF
- Vermogen: 2x 60 Watt HYBRIDDIGITAL™ VERSTERKER
- Processor: ARM® CORTEX™ A9, 1GHz
- Sampling Rates : 32 - 192 kHz
- Bitrates : 16 – 24
- DAC : 32-Bit, 192kHz
- Vervorming : THD+N - 0.020%
- Prestaties: Signaal/Ruis verhouding- 110dB
- Gewicht : 1.72 kilo
- Afmetingen BxDxH: 220 x 70 x 190 mm
- Verbruik (Idle): 12 Watt

Aansluitingen:
- (1x) Netwerk Ethernet RJ45
- (1x) USB Type A
- (1x) USB Type B (service)
- (1x) Audio In - Gecombineerd - TOSLINK / 3.5mm mini jack
- (1x) Audio Uit - Hoofdtelefoon uitgang - 3.5mm stereo
- (1x) Audio Uit - Subwoofer
- (1x) 12-Volt Trigger
- (1x) Universele aansluiting voeding
- (2x) Speaker aansluiting (voor één paar luidsprekers)

Draadloze verbindingen:

- Bluetooth (aptX®)
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen d.m.v. het touchpad:

- Play / Pauze
- Vorige / Volgende
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Netwerkkabel RJ45
- Digitale audio optische toslink naar 3.5mm mini converter
- Quick Setup Guide

 

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few. Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

Kleur Wit,Zwart
Bluetooth Ja
Netwerk Verbinding Draadloos en Bedraad
Internet Radio Ja
Vermogen 60 Watt

1 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.