Beoordeling 9.3 gebaseerd op 759 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M50.2 Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer Vergroten

NAD M50.2 Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer

NAD NAD

Nieuw

NAD M50.2 Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 4.999,00

incl. BTW

NAD M50.2 Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer

Kopieer uw cd’s, download ze en sla op. Met de NAD 50.2 kunt u al uw cd’s bit perfect kopiëren of uw bestaande muziekbibliotheek naar de harde schijf van de NAD 50.2 verplaatsen.

De NAD M50.2 is een volledig digitaal apparaat dat u op de digitale ingang van uw DA-omzetter, voorversterker of geïntegreerde versterker kunt aansluiten. Met een coaxiale-, optische-, HDMI- en AES/EBU uitgang is er voldoende keuze.

Audiobestanden voor audiofielen

De NAD 50.2 heeft twee stille harde schijven van 2 TB in een raid 2 opstelling, waarop u gemakkelijk al uw cd's kunt rippen in verliesvrij FLAC of ruimtebesparende MP3. De NAD 50.2 biedt u de mogelijkheid om via de USB-poort rechtstreeks toegang te krijgen tot hun downloads, iTunes-bibliotheek en andere inhoud van elke NAS-schijf, en biedt zo eindeloze mogelijkheden als het gaat om het opslaan van uw muziekcollectie.

Geen computer nodig

Zodra de NAD 50.2 op uw thuisnetwerk is aangesloten, hebt u toegang tot uw volledige muziekbibliotheek en kunt u deze delen en streamen naar elke BluOS-speler, allemaal zonder computer. Dankzij de krachtige ARM processor kan de NAD 50.2 naar meerdere kamers streamen met een vlekkeloze weergave.

Extra ingangen

Om de functionaliteit van de NAD M 50.2 compleet te maken heeft deze een aantal ingangen: een analoge ingang voor bijvoorbeeld een platenspeler met losse phono-versterker en een optische en coaxiale ingang voor bijvoorbeeld het geluid van uw televisie.

De kracht van BluOS

Neem de controle over de veelzijdigste muziekstreamer met de gebruiksvriendelijke BluOS Controller-app. Met de mogelijkheid om audio van meerdere streamingdiensten, internetradiostations en podcasts af te spelen en op te slaan, maar ook om uw cd’s te rippen, wordt de NAD 50.2 de jouwe om te bedienen met maar een paar eenvoudige tikjes op uw mobiele apparaat of tablet. Naadloos toegang tot uw digitale muziekbibliotheek en deel deze met de BluOS Controller-app en stream het geluid in studiokwaliteit naar meerdere kamers in uw huis.

Eigenschappen

  • Bewaar duizenden tracks op de interne harde schijf van 2 TB van de NAD 50.2.

  • Kopieer uw cd’s met bit-perfecte precisie.

  • USB-aansluiting voor het maken van back-ups en het herstellen van uw muziekcollectie mocht er ooit iets verkeerd gaan.

  • Stream uw muziekbibliotheken naar meerdere BluOS-spelers in het hele huis.

  • Hi-res muziekstreaming met toegang tot internetradiostations, streaming muziekdiensten en uw eigen, lokale, muziekbibliotheek.

  • Stream uw muziekbibliotheken naar meerdere BluOS-spelers in het hele huis.

  • Maak verbinding met de BluVoice-optie in de Alexa-app en gebruik Amazon’s Alexa-spraak assistent om muziekspelers rondom het huis te bedienen.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.