Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

SONOS RAY BLACK Vergroten

SONOS RAY BLACK

Sonos Sonos

Nieuw

Sonos Ray soundbar

Meer details

€ 299,00

incl. BTW

Blockbuster sound

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar. Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en gestroomlijnde bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

De beste in zijn klasse

Ervaar het verbluffend heldere en volle geluid van een kleine standalone soundbar die is uitgerust met twee hoogwaardige tweeters, een paar zorgvuldig ontworpen woofers en innovatieve technologie die vervorming tegengaat.

Kristalheldere dialogen zodat je het verhaal altijd kunt volgen

Mis nooit meer een woord dankzij de tuning door toonaangevende geluidsengineers uit de filmwereld en de Trueplay-software* die het geluid aanpast aan de unieke akoestiek van jouw ruimte. Zet Spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken.

Vooruitstrevend design dat perfect past

Zet de soundbar in je tv-meubel of bevestig hem aan de muur Alle akoestische componenten zijn naar voren gericht om de interferentie door oppervlakken in de buurt te minimaliseren.

Probleemloze installatie

Van uitpakken naar ongelofelijk geluid in enkele minuten. Steek de stekker in het stopcontact, verbind je tv en open de Sonos-app. Die doet het meeste werk voor je.

*Trueplay vereist een ondersteund iOS-apparaat.

Werkt met je tv

Sluit Ray aan op vrijwel elke tv met optische uitgang, en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen.

Geweldige kwaliteit, ook als het stiller moet

Zet Nachtgeluid aan in de Sonos-app in om de intensiteit van luide effecten te verminderen en de dialoog helder te houden zodat je niemand in huis stoort.

Flexibiliteit om je systeem uit te breiden

Voeg speakers toe wanneer je maar wilt. Laat je nog meer meeslepen met een subwoofer en achterste surroundspeakers, en plaats speakers overal in huis als je in meerdere kamers wilt luisteren.

Stream muziek

Als de tv is uitgeschakeld, kun je via wifi muziek, podcasts, radio en luisterboeken vanaf al je favoriete diensten streamen met de Sonos-app, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en meer.

Tech Specs

Versterkers

Alle vier D-klasse digitale versterkers zijn afgestemd op de akoestische architectuur van de soundbar.

Tweeters

Twee tweeters voor een kristalheldere weergave van hoge frequenties.

Midwoofers

Twee zeer efficiënte midwoofers zorgen voor de getrouwe weergave van middenfrequenties en een robuuste bass.

Bass Reflex-systeem

Gepatenteerd poortontwerp met lage snelheid beperkt vervorming tot een minimum en laat lage frequenties voller klinken.

 

Gewicht

4.29 lb (1.95 kg)

Afmeting (H x W x D)

2,79 x 22 x 3,74 in. (71 x 559 x 95 mm)

Kleur Zwart,Wit
Bluetooth Nee
WiFi Ja
Audio Return Channel (ARC) Nee
Afstandsbediening Meegeleverd Nee
Gewicht in KG 1,95 kg
Optische Ingang Ja
Audio Uitgangskanalen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Versterking Intern Ja
Breedte Soundbar 559 mm
Diepte Soundbar 95 mm
Hoogte Soundbar 71 mm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.