Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bluesound NODE Vergroten

Bluesound NODE

Bluesound Bluesound

Nieuw

De Bluesound NODE (NODE N130) opent de wereld van hi-res muziekstreaming en meerkamer audio om een moderne aanvulling te maken op bestaande hifisystemen of uw favoriete set actieve luidsprekers.

Meer details

6 beschikbaar

€ 649,00

incl. BTW

Draadloze meerkamer hi-res muziekstreamer

De Bluesound NODE (NODE N130) opent de wereld van hi-res muziekstreaming en meerkamer audio om een moderne aanvulling te maken op bestaande hifisystemen of uw favoriete set actieve luidsprekers. Ontdek alle muziek die door de jaren heen is opgenomen met toegang tot honderden internetradiostations, tientallen streaming muziekdiensten en uw eigen digitale muziekbibliotheek, met een paar tikken van de BluOS Controller-app voor iOS, Android, of Mac- of pc-computers.

 • Aan te sluiten op een bestaande stereoversterker, AV-ontvanger of actief luidsprekersysteem.

 • Aangestuurd door de allernieuwste Quad-Core 1,8 GHz ARM® Cortex™ A53-processor en een 32-bit/384khz premium DAC.

 • HDMI eARC-verbinding, digitale, optische en analoge in- en uitgangsmogelijkheden, met bekabelde en draadloze hoofdtelefoon- en subwooferuitgang.

 • Hi-res muziekstreaming met toegang tot internetradiostations, muziekdiensten in de cloud en uw eigen lokale muziekbibliotheek.

 • Dual band Wifi, Gigabit Ethernet en ondersteuning voor 2-weg Bluetooth aptX HD zorgen voor het afspelen van muziek zonder onderbreking.

 • Maak en bedien een naadloos meerkamer systeem met de intuïtieve BluOS Controller app.

 • Touchcontrols op het bovenpaneel met voorkeuzes.

 • IR-ingang en de mogelijkheid tot leren van afstandsbedieningen.

 • Bedien de NODE met de optionele Bluesound RC1 afstandsbediening.

 • Maak verbinding met de BluVoice-optie in de Alexa-app en gebruik Amazon’s Alexa-spraakassistent om muziekspelers rondom het huis te bedienen.

 • Met AirPlay 2 kunt u muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze stereocomponenten in uw hele huis allemaal synchroon.

Wifi uw hifi

Breng 24-bit hi-res streaming naar een bestaande stereo-installatie of naar uw actieve luidsprekers en krijg toegang tot alle muziek die door de jaren is opgenomen met een paar tikken van de BluOS Controller-app voor iOS, Android, of Mac- of pc-computers. Honderden internetradiostations, premium muziekdiensten zoals Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify en tientallen andere muziekstreamingdiensten zijn geïntegreerd in het besturingssysteem van de NODE, waardoor het ontdekken van muziek naadloos en spannend is.

Schoonheid en hersens

Laat u niet misleiden door het formaat en het minimalistische uiterlijk van de NODE want dat doet afbreuk aan de mogelijkheden. Binnenin is de NODE voorzien van een DAC met audiofiele kwaliteit dat niet alleen 24-bit/192 kHz audioverwerking ondersteunt, maar ook MQA voor afspelen in masterkwaliteit. Samen met krachtige softwarefuncties zoals toonregeling en vast volume, kunt u uw luistervoorkeuren tot in detail aanpassen.

Speelt goed met anderen

Stuur muziek naar uw NODE via HDMI eARC, wifi of ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth of USB, om naar streamingdiensten, tv of eigen muziekbibliotheek te luisteren. Luister naar uw muziek via uw hifi-installatie of via een bekabelde of draadloze bluetooth hoofdtelefoon. U kunt verbinding maken met de RCA, optische ingang, aptX HD-bluetooth, 3,5 mm jack, Apple apparaten of andere Bluesound of BluOS spelers.

Van overal naar overal

Bit-perfecte muziek luisteren kan gebeuren buiten uw hifisysteem om met de NODE als uw meerkamer hub. Het bekroonde BluOS platform is het enige platform ter wereld dat tot 64 spelers kan ondersteunen, die allemaal streamen in 24-bit hi-res audio. Met een groeiend aantal merken en apparaten die worden toegevoegd aan het BluOS platform, opent de NODE een wereld van hi-res luisteropties in uw hele huis die geen enkele andere speler kan.

Bedien uw muziek met uw stem

Met de ondersteuning van Amazon Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri, kunt u uw Bluesound speler eenvoudig verbinden met de bijbehorende app en handsfree genieten van spraakbesturing van uw persoonlijke muziekbibliotheken, streamingdiensten en meer met eenvoudige opdrachten. Kies een nummer, speel uw favoriete afspeellijst af, pauzeer of sla een nummer over en zeg zelfs in welke kamer u naar muziek wilt luisteren. Spraakbediening is een snelle en eenvoudige manier om uw muziek te bedienen en biedt u een geheel nieuwe manier om muziek in uw hele huis te ervaren.

Controle freak

Toetsen voor snelle toegang zoals afspelen en pauzeren, nummers overslaan en volume zijn beschikbaar op het aanraakpaneel boven op de NODE, via stemassistenten zoals Siri, Alexa of Google Voice, of door uw eigen IR-afstandsbediening of de optionele Bluesound RC1 te programmeren.

Geavanceerde bediening, waaronder toonregeling, subwoofer crossover-optimalisatie en instellingen om externe DAC-verbindingen te verbeteren, zijn beschikbaar in de BluOS Controller-app.

De NODE kan ook worden toegepast in een smart home met full-feature drivers voor Lutron, Elan, RTI, Crestron, en andere populaire home control systemen.

Hi-res muziek, overal

Verbind de NODE naadloos met meerdere Bluesound luidsprekers in het hele huis met de BluOS Controller app en maak een intuïtief meerkamer muzieksysteem zoals geen ander.

Kleur Zwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.