Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BOWERS & WILKINS ZEPPELIN Vergroten

BOWERS & WILKINS ZEPPELIN

Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins

Nieuw

De Zeppelin draadloze wifi speaker is een iconisch design in een nieuw jasje, speciaal voor de streaminggeneratie. Hij combineert geluid in hoge resolutie met slimme, verbonden functies en diensten.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 799,00

incl. BTW

Bowers & Wilkins Zeppelin – Ontworpen voor prestatie

De nieuwe Zeppelin is een compleet stereosysteem in één behuizing, met speciale linker- en rechter luidsprekers rond een centrale, grote subwoofer, die allemaal worden aangedreven door een versterking van 240W. Deze eersteklas componenten zijn gemonteerd in een buitengewoon rigide, FEA-geoptimaliseerde behuizing, die met zorg is ontworpen om de best mogelijke akoestische prestaties te garanderen. Dit met een minimum aan materiaal rond de randen van elke drive-eenheid voor een zo goed mogelijke geluidsverspreiding. Het resultaat is een kamervullend stereogeluid.

De twee ontkoppelde double-dome tweeters van de Zeppelin, die oorspronkelijk werden gebruikt in de bekroonde 600 Anniversary Series, zijn aan de uiterste randen van de kast gemonteerd. Ze zijn volledig geïsoleerd van trillingen die door de kast worden gegenereerd door andere grotere driver units. Dit zorgt voor een breed, ruimtelijk en accuraat geluid.

De tweeters zijn gekoppeld aan 90 mm middentonen luidsprekers die gebruikmaken van de door Bowers & Wilkins gepatenteerde FSTTM-technologie (Fixed Suspension Transducer). Deze technologie wordt toegepast in alle hoogwaardige staande luidsprekers van het Britse merk, waaronder de 800 Series Diamond, de favoriete monitorluidspreker van de Abbey Road Studios.

Tot slot is er een nieuwe 150 mm subwoofer om de open, gedetailleerde en verfijnde bas toe te voegen aan het hoge-resolutie systeem van de Zeppelin. De subwoofer is in het hart gemonteerd en het ontwerp is geoptimaliseerd om het ongewenst “schommelen” van de kast tijdens het gebruik te voorkomen. Dit leidt tot een zuiverder klinkende basweergave.

De nieuwe Zeppelin is, door de combinatie van bewezen driver unit technologie met het nieuwe hoge-resolutie streaming platform, simpelweg de beste van zijn soort. Het algehele resultaat is een uitzonderlijke muzikale prestatie, of deze nu afkomstig is van een draadloos aangesloten bron of via een streamingdienst.

Onderscheidend & innovatief ontwerp

Al meer dan 15 jaar is elke nieuwe generatie van de Zeppelin toonaangevend op het gebied van zijn mooie en unieke ontwerp. En zoals elke luidspreker van Bowers & Wilkins wordt de vorm bepaald door de akoestiek. De Zeppelin is verkrijgbaar in twee varianten, een donkere (midnight grey) en een lichte (pearl grey). De speaker heeft ook schakelbare en dimbare sfeerverlichting die een prachtig “halo”-effect op het metalen voetstuk maakt.

Luister direct naar de muziek waar je van houdt

Als je muziek wilt streamen vanaf je mobiele apparaat, tablet of computer is de nieuwe Zeppelin voorzien van zowel AirPlay 2 als Bluetooth. Hierdoor is hij geschikt voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Via de Bowers & Wilkins Music App heb je direct toegang tot een groot aantal streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Last.fm, Qobuz, Sound Cloud, TIDAL en TuneIn. Door ingebouwde AirPlay 2 en Bluetooth, is de speaker geschikt voor zowel iOS- als Android-gebruikers

Verbonden, slim & intuïtief

De speaker is ontworpen om lang mee te gaan. Het krachtige digitale “brein” kan in de loop van de tijd worden geüpgraded. Begin 2022 zal de multiroom functie geïntroduceerd worden. Dit maakt het mogelijk om samen met andere nieuwe Zeppelins of met apparaten uit de Formation-reeks in een multiroom-omgeving connectie te maken.

The Beauty of Sound

Met de nieuwe Zeppelin hoef je niet langer te kiezen tussen een volledig uitgeruste draadloze luidspreker of een verfijnd ontwerp met kamervullend geluid. De Zeppelin biedt beide.

Kleur Midnight grey,Pearl grey
Bluetooth Ja
Internet Radio Ja
Type Luidspreker Boekenplank
aptX Ja
Breedte 650 mm
Diepte 194 mm
Hoogte 210 mm
Gewicht 6,5 kg
USB Nee
Spotify Connect Ja
Google Cast Nee
Apple Airplay Ja
Cinch uitgang Nee
XLR uitgang Nee
Netwerkverbinding Draadloos, Bedraad
Roon Ja
uPnP Nee
Coaxiale digitale uitgang Nee
Optische digitale uitgang Nee
Coaxiale digitale ingang Nee
Optische digitale ingang Nee
Digitale AES/EBU ingang Nee
Digitale AES/EBU uitgang Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.