Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! Auralic Vega G1 DAC, demomodel Vergroten

Auralic Vega G1 DAC, demomodel

Auralic

Nieuw

Auralic Vega G1 DAC, demomodel

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 2.499,00

incl. BTW

€ 3.799,00 incl. BTW

-€ 1.300,00

Het begint al bij de mogelijkheid om ook als high res streamer te kunnen functioneren. AURALiC heeft namelijk het Tesla platform in de VEGA G1 gebouwd, net zoals ze dat ook bij de VEGA G2 hebben gedaan, waardoor hij met lokale netwerken, streaming diensten als TIDAL, Qobuz, Spotify en Internetradio kan verbinden.

 

Hoge resolutie bestanden vanuit deze bronnen worden rechtstreeks naar het DAC-circuit van de G1 geleid. Het Tesla platform dat dit mogelijk maakt bestaat uit een Quad-Core Cortex A9 chip met 1GB DDR3 geheugen en 4GB dataopslag – genoeg rekenkracht om de klus te klaren.

 

Voor de signaalverwerking grijpt de VEGA G1 terug op dezelfde DAC-chip die AURALiC ook in de G2 gebruikt. Ook de supersnelle 72fs Femto clock is weer van de partij en neemt het ‘klokken’ van de signalen voor zijn rekening, resulterend een indrukwekkend exacte signaalverwerking. Aan de analoge zijde vertrouwt AURALiC weer op de klasse-A ORFEO modules en de Flexible Filter modes.

Breedte 340 mm
Diepte 320 mm
Hoogte 80 mm
Gewicht 7 kg
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.