Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BRAUN STRIJKSYSTEEM IS2043 Uitbreiden

BRAUN STRIJKSYSTEEM IS2043

BRAUN

IS2043

Nieuw

De Braun CareStyle Compact IS2043BL berg je door het compacte formaat gemakkelijk op én je gebruikt `m op iedere strijkplank. Handig, is het niet nodig een aparte strijkplank aan te schaffen. De stoomproductie van 110 gram per minuut is krachtig genoeg om de meeste kreukels glad te strijken. Kom je een kreukel tegen die niet gelijk verdwijnt? Schakel dan de stoomstoot in. De stoomkracht schiet dan omhoog naar 300 gram per minuut. Vergeet je de stoomgenerator een keer uit te zetten, dan is er geen reden voor paniek. Na enkele minuten schakelt het strijkijzer zichzelf uit. Twijfel je dus tussen de kracht van een stoomgenerator of het compacte formaat van een strijkijzer, dan is dit een goede middenweg voor jou.

Meer details

3 Items

€ 149,99

incl. BTW

Het nieuwe Braun stoomstrijksysteem IS2043BL. Een stoomgenerator met uniek, praktisch en zeer compact design. De nieuwe CareStyle Compact is uitgerust met een reeks innovatieve functies voor uitstekende strijkresultaten in de helft van de tijd.

Bespaar 50% tijd! Deze stoomgenerator is gemaakt om strijken gemakkelijker én sneller te maken. 

Het apparaat neemt maar liefst 50% minder ruimte in beslag dan de andere Braun stoomgeneratoren en is speciaal ontworpen om in kleine kasten te kunnen worden opgeborgen. Ideaal voor mensen met een compacte woonomgeving of wanneer u beperkte kastruimte heeft.

Daarnaast heeft deze stoomgenerator een licht gewicht waardoor je hem makkelijk verplaatst. 

De nieuwe CareStyle Compact produceert ruim twee keer zo veel stoom als normale stoomstrijkijzers dankzij de de DoubleSteam-technologie, zodat u de helft minder tijd kwijt bent aan strijken. Dit strijkijzer levert 100% meer stoom, zodat u maar één keer langs elke plek hoeft te gaan om alle kreukels te verwijderen.

Alle Braun-stoomgeneratoren zijn standaard voor zien van 's werelds eerste FreeGlide 3D-technologie. Dankzij de op snowboards geïnspireerde vormgeving glijdt de afgeronde 3D strijkzool van het strijkijzer moeiteloos over knopen en ritsen zonder vast te komen zitten, zelfs achterwaarts. Hierdoor wordt strijken nog gemakkelijker en sneller, aangezien de helft van de strijkbewegingen achterwaarts is.

3 temperatuurinstellingen: Eco, iCare, Turbo: 

Gebruik de Eco-temperatuurmodus voor delicate stoffen. Verbruikt ruim 60% minder energie ten opzichte van de maximale instelling - zonder in te leveren op het resultaat.

Ongeacht hoeveel tijd u besteedt aan strijken, hoeveel kledingstukken u te strijken hebt of het soort kledingstuk, met de iCare-technologie gaat het sneller en gemakkelijker. De slimme iCare-modus beschermt uw kleding door een veilige temperatuur in te stellen voor elk type stof, voor geavanceerde textielbescherming en zonder te wachten totdat het ijzer is opgewarmd of afgekoeld. Zo bespaart u tijd en voorkomt u gedoe, maar u zult bovenal blij zijn met het resultaat.

Met de Turbo functie heeft u net die extra power voor de meest hardnekkige kreukels.

Geen tijd om de strijkplank uit de kast te halen? CareStyle Compact biedt u de mogelijkheid om licht gekreukte kleding snel en gemakkelijk op te frissen dankzij de functie met verticaal stomen.

Het veiligheidsvergrendelingssysteem maakt het gemakkelijk om het systeem veilig met één hand te dragen en op te bergen, zelfs wanneer het reservoir vol zit met water.

Dankzij het waterreservoir dat 4 keer groter is dan dat van stoomstrijkijzers, kunt u tot 1,5 uur lang strijken zonder te hoeven bijvullen – zo gaat het strijken nóg sneller.

U profiteert van een 5x langere levensduur van het strijkijzer.* Ten opzichte van CareStyle Compact zonder filtervervanging.

Het snoer dat het strijkijzer met de basis verbindt, kan eenvoudig worden opgevouwen en in de speciale beugels op de basis worden geplaatst voor gemakkelijk opbergen. Het netsnoer kan snel en gemakkelijk om het basisstation worden gewikkeld.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.