Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MIELE STOFZUIGER COMPLETE C3 PURE BLACK Uitbreiden

MIELE STOFZUIGER COMPLETE C3 PURE BLACK

MIELE

COMPLETEC3PUREBLACK

Nieuw

  • - Power Efficiency Motor met verbeterd rendement

  • - Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond

  • - Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.

  • - Zeer comfortabel in hoogte verstelbaar met de Comfort-telescoopbuis

  • - Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter

Meer details

2 Items

€ 219,00

incl. BTW

De Miele Complete C3 PureBlack EcoLine is een degelijke stofzuiger met stofzak. Hij maakt niet alleen uitstekend schoon, maar is bovendien heel energiezuinig. Dit komt omdat de stofzuiger een motor heeft van 550 Watt. Miele heeft als fabrikant meerdere aanpassingen gemaakt in hun stofzuigers, zodat wij met een lager wattage, ook wel lager verbruik, toch nog ontzettend goede zuigkracht overhouden. Zo is de stang van deze stofzuiger niet meer rond, maar ovaal. Dit zorgt voor een andere luchtstroom, waardoor er met een lager wattage een hogere zuigkracht kan worden gecreeërd. De voordelen van een Miele stofzuiger zijn onder andere betrouwbaarheid, extra bedieningsgemak en veiligheid. Zo heeft deze stofzuiger thermische beveiliging tegen oververhitting.

 

De Miele Complete C3 PureBlack Ecoline is een krachtige sledestofzuiger met stofzak. De stofzuiger is energiezuinig en maakt perfect schoon op harde vloeren. De Miele Hyclean GN stofzakken zorgen voor een goede en grote stofopvang, met weinig uitstoot. Met gebruik van deze stofzak verliezen wij weinig zuigkracht als de zak voller raakt. Daarnaast heeft de stofzuiger een AirClean+ filter, welke zelfs de kleinste stofdeeltjes vast houdt. Dankzij de grote actieradius van 12 meter kunt u grote vlakken stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen.

 

Bij de stofzuiger krijgt u drie hoogwaardige accessoires: een reliëfborstel, kierenzuiger en meubelzuigmond.

Type stofzuiger Slede
Type stofopvang Stofzak
Actieradius 12 meter
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.