Beoordeling 9.3 gebaseerd op 174 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Miele stofzuiger Blizzard CX1 jubilee wit Uitbreiden

Miele stofzuiger Blizzard CX1 jubilee wit

MIELE

BLIZZARDCX1WITJUB.

Nieuw

De Miele Blizzard CX1 EcoLine Jubilee is een zakloze stofzuiger die door de cyclonische technologie zuigkracht behoudt, zelfs als de stofbak vol raakt. De speciale filters voorkomen namelijk dat het stof de luchtstroom blokkeert. Je ontvangt bij deze stofzuiger 2 grote zuigmonden: een combiborstel en een parketborstel. De combiborstel gebruik je op harde vloeren en laagpolig tapijt. Heb je een kwetsbare vloer van hout dan pak je de parketborstel erbij. Tijdens het stofzuigen pak je eenvoudig de kleine accessoires van onder de kap om gelijk de traptreden schoon te maken. Met energieklasse A+ is de stofzuiger energiezuinig en verbruikt 'ie nog geen € 5,- per jaar aan energiekosten. Dát scheelt op de energierekening

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 349,00

incl. BTW

Wat maakt de Miele Blizzard CX 1 Jubilee Ecoline uniek?
De Miele Blizzard CX1 Ecoline heeft de beste zuigresultaten door een extreem hoog vermogen. Een luchtstroom van meer dan 100 km/u zorgt voor een perfecte opname van grof vuil en fijnstof. Samen met de compact ontworpen zuigmond en de gunstige luchtstroming bent u met deze stofzuiger verzekerd van uitstekende schoonmaakresultaten. Door het scheiden van grof vuil en fijnstofdeeltjes in het apparaat dwarrelt er zeer weinig stof naar beneden tijdens het legen. Met de handgreep trekt u het stofreservoir naar boven los en met een klik op de knop leegt u het loodrecht naar beneden. Hierdoor kunt u het reservoir op een hygiënische manier legen. Het snoer, de zuigbuis en -slang zorgen samen voor een bijzonder grote actieradius van 11 meter. Zo kunt u ook gemakkelijk grotere oppervlakken stofzuigen zonder dat u veel van stopcontact hoeft te wisselen. Met de 4 rondom draaiende zwenkwieltjes is het apparaat zeer stabiel en kunt u het gemakkelijk in alle richtingen verplaatsen. De telescopische zuigbuis kan gemakkelijk worden uitgetrokken en vastgezet. Hierdoor kunt u de stofzuiger ook ruimtebesparend opbergen.

Type stofzuigerSlede
Type stofopvangContainer
Actieradius11 meter
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.