Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sebo Automatic X7 blauw Vergroten

Sebo Automatic X7 blauw

SEBO

Nieuw

Het Multi-Talent
De Sebo Automatic X serie zijn éénmotorige borstelstofzuigers die gefabriceerd zijn voor het gebruik op tapijt, maar die ook ingezet kunnen worden op harde vloerbedekkingen zoals laminaat, linoleum, stenen vloeren etc.

De SEBO Automatic X7 heeft een werkbreedte van 31 cm en de SEBO Automatic X8 heeft een werkbreedte van 37 cm.

Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de twee standaard hulpstukken (meubelmondstuk en kierenmondstuk), kunt u meubels etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen.

Door de lange netkabel van 12 meter heeft de Sebo Automatic X een bijzonder grote actieradius.

Meer details

€ 419,00

incl. BTW

Voor een efficiente en zachte reiniging van verschillende vloerbedekking in uw huis,hebben wij de SEBO AUTOMATIC X ontwikkelt,zelfs bij het wisselen van tapijt naar harde vloeren ontsnapt bij de borstelzuiger van deze serie, niet een korrel stof of haar.De meest comfortabele,want je zet de stofzuiger gewoon aan,en alles wordt automatisch ingesteld.Alle modellen in deze serie zijn uigerust met hoge kwaliteit allergeen filtratie,de S-Klasse-Filtratie door SEBO.


Type stofzuiger Staand
Type stofopvang Stofzak
Actieradius 12 meter
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.