Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG ROBOT STOFZUIGER RX9-2-6 IBM

AEG ROBOT STOFZUIGER RX9-2-6 IBM

AEG
RX9-2-6IBM
Niet op voorraad
€ 949,00
Incl. BTW

e AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger met 3D Vision maakt elke hoek van jouw huis schoon. 3D Vision is een detectiesysteem dat werkt met een camera en laser om zo de ruimte in kaart te brengen. Zo weet de robotstofzuiger precies de positie van jouw meubels en kan hij zeer precies schoonmaken. De krachtige accu zorgt ervoor dat de stofzuiger tot wel 120 minuten zonder te laden door kan werken. Dankzij het driehoekige ontwerp is deze robotstofzuiger ook goed in het reinigen van lastigere plekken en hoeken. Via de RX9-app stel je jouw persoonlijke schoonmaakschema in en bepaal je wanneer welke gebieden gereinigd moeten worden. Verder filtert het ultra-filtersysteem van de RX9-2-6IBM tot wel 99,9% van de fijne stofdeeltjes in de lucht.

Uitvoering


De AEG RX9-2-6IBM is een compacte driehoekige robotstofzuiger met 3D Vison, ontworpen om elk deel van je huis te detecteren, te bereiken en optimaal schoon te maken.

De voordelen van de AEG RX9-2-6IBM:

  • 3D Vision zorgt ervoor om ieder deel van je huis optimaal schoon te maken

  • Alle lastig bereikbare plekken worden nauwkeurig gereinigd

  • Batterijduur gaat tot wel 120 minuten mee

  • XXL borstel aan de voorzijde beschikt over een grote zuigmondopening voor een grotere stofopname

  • De inhoud van de stofcontainer bedraagt 0,7 liter


3D Vision voor een optimaal schoonmaakresultaat

Dankzij 3D Vision is een optimaal schoonmaakresultaat een feit. Het op een laser en een camera gebaseerde detectiesysteem brengt de gehele ruimte in kaart, scant de positie van alle meubels en voorwerpen en maakt nauwkeurig schoon.

Driehoekige ontwerp bereikt alle lastig bereikbare plekken

Het unieke driehoekige ontwerp bereikt alle lastig bereikbare plekken, komt in iedere hoek en reinigt de randen met grote precisie. En omdat de batterijduur wel tot 120 minuten duurt gaat de robotstofzuiger lang mee.

Handige borstels dragen bij aan een nauwkeurige reiniging

De AEG RX9-2-6IBM heeft een XXL borstel aan de voorzijde. Deze extra grote zuigmondopening zorgt voor een grote stofopname. Naast de borstel, zijn er extra rubberen borstels voor de beste prestaties op harde vloeren en tapijt. PowerBrush™ reinigt daarnaast perfect tot in ieder hoek. Deze zijborstel beschikt over een magnetisch kliksysteem die zorgt voor optimale reiniging in de hoeken.

Type stofzuiger
robot
Type stofopvang
container
Accuduur (minuten)
120 minuten
Nieuw
7332543702237

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.