Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BOSCH STOFZUIGER BGLS4SIL1 SILENCE Vergroten

BOSCH STOFZUIGER BGLS4SIL1 SILENCE

Bosch

Nieuw

  • 10 jaar motorgarantie*: Betrouwbare hoge prestaties dankzij Bosch motor technologie ontwikkeld in Duitsland.

  • PowerProtect System: Voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult

  • PowerProtect stofzak (zelfsluitend) verzekert hoge prestaties zelfs wanneer de stofzak zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten

  • Voor tot 60%*** meer zuigkracht en de beste schoonmaakprestaties van uw stofzuiger adviseren wij het gebruik van PowerProtect stofzakken, Type G ALL

  • Geluidsniveau: 66 dB(A)

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 179,00

incl. BTW

Deze Bosch ProSilence Stofzuiger is comapact en luxe met hoge schoonmaakprestaties.

Hoogwaardige schoonmaakprestaties

Deze stille stofzuiger is uitgerust met de hoogwaardige technologie die je van Bosch gewend bent. Door het speciale Quattro power systeem is de stofzuiger laag in energieverbruik zelfs als de stofzak zich vult. Daarnaast levert hij een uitstekend schoonmaakresultaat. Bosch is zo overtuigd van de kwaliteit dat je maar liefst 10 jaar garantie op de motor krijgt. Het wasbare HEPA13 filter is extra geschikt voor mensen met allergieën. De lucht wordt zo grondig gefilterd dat deze schoner is dan de binnenlucht.

Compact en luxe model

Met de 10 meter actieradius en de vier zwenkwieltjes manoeuvreer jij je eenvoudig door huis en hoef je niet constant van stopcontact te wisselen. De praktische parkeer- en opberghulp maakt het voor jou makkelijk om de stofzuiger even weg te zetten na of tijdens het stofzuigen. Het model wordt geleverd met een voegenzuiger en meubelbekledingsmondstuk die praktisch zijn opgeborgen in de stofzuiger zelf.

Maakt gebruik van de bijbehorende PowerProtect type G ALL stofzakken voor nog eens 60% meer zuigkracht

Type stofzuiger Slede
Type stofopvang Stofzak
Actieradius 10 meter
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.