Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AEG STEELSTOFZUIGER QX9-1-ANIM. Vergroten

AEG STEELSTOFZUIGER QX9-1-ANIM.

AEG

Nieuw

De AEG QX9-1-ANIM is een lichtgewicht, draadloze 2-in-1-steelstofzuiger met kruimelzuiger. Deze veelzijdige stofzuiger is zeer krachtig en eenvoudig te bedienen. De knoppen bevinden zich aan de bovenkant van de stofzuiger, en dankzij het design en de handgreep is het geluidsniveau lager dan de gemiddelde stofzuiger. Verder is deze steelstofzuiger speciaal ontworpen voor het efficiënt opzuigen van vuil, maar ook dierenharen. Dankzij de vele opzetborstels is de QX9-1-ANIM geschikt voor alle typen vloer en zuig je er ook meubels en kieren mee. Daarnaast is de steelstofzuiger voorzien van een krachtige accu die tot wel 55 minuten meegaat voordat het weer tijd is om op te laden. Tot slot is dit apparaat niet alleen een stofzuiger, maar bevat hij ook een uitneembare kruimelzuiger.

Meer details

 

 


AEG snoerloze stofzuiger QX9-1-ANIMStijl en kracht voor moeiteloze netheid


    3 zuigniveaus en een gebruiksduur van maximaal 55 minuten

    vooral stil en behendig


Zou u gedacht hebben dat een stofzuiger net zo aantrekkelijk kan zijn als een elegant woonaccessoire? De QX9-1-ANIM is een unieke blikvanger die een elegant 2in1-ontwerp, tot 55 minuten bedrijfstijd, hoge zuigkracht en laag volume combineert - wat wilt u nog meer van uw nieuwe stofzuiger?

Rustig, sterk en super chic


De AEG-stofzuiger is niet alleen elegant, maar ook erg stil. Het innovatieve geluidsontwerp heeft zijn werkgeluid met drie decibel verminderd - waardoor het de stilste handstofzuiger van AEG is. Met drie vermogensniveaus en een krachtige lithium-HD-batterij zorgt de krachtpatser voor een onberispelijke reiniging op harde en vloerbedekking.


Dankzij hoogwaardige materialen zoals aluminium en de aantrekkelijke lederen look van het handvat wordt het designmeesterwerk van AEG een aantrekkelijk woonaccessoire. Het slanke ontwerp past zo goed dat je de QX9 niet eens hoeft op te bergen - je nieuwe helper is altijd handig. Een vlekkeloos huis kan zo eenvoudig zijn!

2in1 is troef


Natuurlijk is het praktische 2in1-apparaat niet alleen voor de vloer. Het handstuk combineert een aangepaste luchtstroom met een geluidsuitlaat voor maximale geluidsreductie. Dit geeft u volledige kracht op de helft van het volume. Aangenaam, toch?

De kleine batterijsuiker is vrij eenvoudig uit het stijlvolle aluminium frame van het 2in1-model gehaald en je bent klaar om te gaan. De extra elektrische zuigborstel voor het handstuk zorgt voor een efficiënte diepe reiniging van bekleding en matrassen. En met de XL meubelborstel kunt u gevoelige oppervlakken heel voorzichtig reinigen.

Nieuwe en bewezen extra's


Natuurlijk heeft de allrounder van AEG naast alles wat nieuw is, zich ook bewezen in de bagage. Met de parkeerfunctie kan het apparaat bijvoorbeeld altijd en overal uitschakelen. Uw telefoon rinkelt? Of de deurbel? Moet je snel naar de keuken? Alles is geen probleem. Schakel gewoon de QX9 uit en blijf later naadloos zuigen.

Of het nu gaat om stof, haar, kruimels of stukjes papier - alles verdwijnt in de stofcontainer van 350 ml en kan snel worden weggegooid dankzij de zakloze technologie.

Los van de pols


De plaatsing van de motoreenheid in het onderste derde deel maakt de QX9 gemakkelijk te hanteren. De zuigborstel is 180 graden draaibaar en daardoor super wendbaar - dit verhoogt het gebruiksgemak enorm. Ook praktisch: met het LED-voorlicht van de elektrische zuigborstel voel je het laatste stof tijdens het zuigen. En wanneer u klaar bent, kunt u de borstelrol eenvoudig met een druk op de knop van het haar verwijderen met de BrushRollClean-functie.


Nadat uw QX9 correct is uitgeput, mag deze zich herstellen in het laadstation. Na een korte 4 uur is hij goed uitgerust en klaar voor de volgende opdracht.


Maak het leven stijlvol eenvoudig! Bestel de QX9 2in1 stofzuiger hier in de online shop!

Levering:


1x AEG QX9-1-ANIM 2in1 stofzuiger

1x spleetmondstuk

geïntegreerde meubelborstel

power:


3 vermogensniveaus

25,2 Volt Lithium HD-vermogen

Technische gegevens:


Batterijtype: Lithium HD Power 25.2V

Levensduur batterij ECO-fase: 55 minuten

Levensduur batterij Normaal niveau: 25 minuten

Levensduur batterij Stroomniveau: 15 minuten

Oplaadtijd: 4 uur

Bedrijfsgeluid: 76 dB (A)

Gewicht: 2,8 kg

uitrusting:


flexibele 2-in-1-functie

Parkeerfunctie: vrijstaand

Inhoud stofcontainer: 350 ml

Elektrische zuigborstel met LED-koplamp en

BrushRollClean functie

Filtratie: 5-traps

Type stofzuiger Steel
Type stofopvang Container
Accuduur (minuten) 55
Voltage 25,2
Verwisselbare accu Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.