Beoordeling 9.3 gebaseerd op 684 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Playbar Streaming Soundbar (niet meer leverbaar) Vergroten

Sonos Playbar Streaming Soundbar (niet meer leverbaar)

Sonos Sonos

Nieuw

Bij aankoop van dit product, neemt u afstand van uw herroeppingsrecht. Dit product mag u dus niet retourneren. Uw garantie van 2 jaar blijft bestaan.

 

De Sonos Playbar is dé streaming soundbar om tv geluid te versterker, maar ook om jouw favoriete muziek af te spelen. Met vele opties tot streaming en ongekend goed geluid is dit de ultieme soundbar om de woonkamer te vullen met geluid. De Sonos Playbar is nog uit te bereiden met een extra subwoofer om extra effect aan films toe te voegen met bioscoop geluid. De handige Sonos app maakt alle soorten van streaming mogelijk en zorgt tevens voor bedieningsgemak.

Meer details

Een complete hometheatre beleving verpakt in één enkele speaker! Met z’n negen klasse D versterkers en even zoveel speakers krijg je het meest realistische geluid denkbaar uit een soundbar. Mocht je de Sonos Playbar verder willen uitbreiden, dan kun je ervoor kiezen om een Sonos SUB toe te voegen en/of een set Play:speakers voor een complete, draadloze 5.1 opstelling!

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC, WAV, AIFF
- Gewicht : 5.4 kilo
- Afmetingen BxDxH: 900 x 140 x 85 mm
- Verbruik (Idle): 6,1 Watt

Aansluitingen:
- (1x) Universele aansluiting voeding
- (1x) Digitale Optische Toslink Audio ingang

Draadloze verbindingen:
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen:

- Play / Pauze
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Ethernet kabel RJ45
- Digitale audio kabel (optische toslink)
- Snel start gids

In één kamer of in alle kamers tegelijk.

Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Brengt al al jouw muziek samen in één app.

Al je favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Geniet van je favoriete nummers van iTunes en je persoonlijke muziekbibliotheek. Stream Apple Music, Spotify, Deezer of je andere online muziekdiensten. Luister naar meer dan 100.00 gratis lokale en internationale radiozenders. Of luister naar de beste muziek ter wereld op radiozender Beats 1, die live uitzendt vanuit LA, New York en Londen.

Krijg toegang tot bijna alle muziek die ooit is gemaakt - en laat de experts nummers voor je uitkiezen op basis van de muziek waar je graag naar luistert. Sonos brengt Apple Music bij je thuis.

Bluetooth Nee
Internet Radio Ja
Type Luidspreker Soundbar
Netwerkverbinding Draadloos en Bedraad
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.