Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Loewe klang bar 5mr & sub 5 Vergroten

Loewe klang bar 5mr & sub 5

Loewe Loewe

Nieuw

Loewe klang bar 5mr & sub 5, soundbar en subwoofer uitbreiding voor uw Loewe televisie.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 1.849,00

incl. BTW

Loewe klang bar 5mr & sub 5

Soundbar en subwoofer uitbreiding voor uw Loewe televisie.

De Loewe klang bar 5mr & sub 5 set is een aanvulling voor uw Loewe televisie en maakt van uw favoriete films en series een ultieme kijkbeleving.

Belangrijkste eigenschappen

  • 5.1.2 Dolby Atmos soundbar met draadloze subwoofer.

  • 440 watt totaal vermogen.

  • Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X support.

  • Uitbreidbaar tot 5.1.2 via WDAL 2.0* Wireless Multichannel.

  • Meerkamer via Apple AirPlay 2, Chromecast built-in™ en DTS Play-Fi.

  • Subwoofer met 360 watt totaal vermogen.

Loewe klang bar 5mr & sub 5

Kristalhelder en krachtig.

Dankzij Dolby Atmos en DTS:X ondersteuning veranderen uw films en series in een ware beleving. Atmos Virtual en Virtual X geven u een indrukwekkend en kamervullend geluid waarmee u zich helemaal in de film waant. Voor de ultieme beleving is de klang bar5mr uit te breiden met de klang 1mr , klang 3mr of klang 5mr luidsprekers. Deze uitbreiding is voor hetzij uw surroundbeleving of uitbreiding voor muziek in uw keuken, badkamer, slaapkamer en andere ruimtes.

Voldoende kracht.

Het totale vermogen van de Loewe klang bar5mr is 440 watt, dit is voldoende om uw kamer van muziek te voorzien. De subwoofer sub5mr, met zijn 360 watt vermogen, voegt hier lage tonen aan toe, voldoende om uw ruiten te laten trillen.

Eenvoudig en geschikt voor meerkamer (multiroom).

Met drie HDMI-aansluitingen en 4K pass-trough kunt u uw UHD-speler, Ziggo- of KPN-ontvanger of spelcomputer aansluiten op de klang bar 5mr. Voordeel hiervan is dat er een HDMI-kabel naar uw televisie gaat in plaats van een slordige warboel van kabels.

Uitbreiden met extra luidspreker is eenvoudig, Apple AirPlay 2, Chromecast built-in™ en DTS Play-Fi zijn ingebouwd en uitgebreid ondersteunde en betrouwbare meerkamer systemen.

Gewaardeerd ontwerp.

De hoogwaardige en zorgvuldige geselecteerde materialen geven de Loewe klang bar 5mr en de sub 5 een elegante uitstraling die perfect bij de Loewe televisies past.

De reddot Design Award 2021 is de absolute waardering van het ontwerp van de Loewe klang bar 5mr en de sub 5.

Streaming.

Dankzij de ingebouwde Apple Airplay 2 en Chromecast™ hebt u een verscheidenheid aan muziekdiensten zoals Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer en niet te vergeten: internetradio.

Niet alleen voor Loewe

De Loewe klang bar 5mr en de sub 5 past perfect bij een Loewe televisie. Hebt u een televisie van een ander merk dan is deze set ook een prima uitbreiding. Dankzij de standaard aansluiting, HDMI E-ARC en optisch, kunt u de Loewe klang bar 5mr en de sub 5mr bij iedere televisie gebruiken.

*) WADL 2.0 lijkt een door Loewe ontwikkeld draadloos platform te zijn om luidsprekers met een minimale vertraging met elkaar te verbinden.

Bluetooth Ja
WiFi Ja
Audio Return Channel (ARC) Ja
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Optische Ingang Ja
HDMI Uitgang Ja
HDMI Ingang Ja
Breedte Soundbar 1200 mm
Diepte Soundbar 160 mm
Hoogte Soundbar 71 mm
Breedte Subwoofer 380 mm
Diepte Subwoofer 380 mm
Hoogte Subwoofer 214 mm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.